Karen Walker Eyewear Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Karen Walker Eyewear Türkiye`de

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Karen Walker Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
KAREN WALKER EYEWEAR TÜRKİYE’DE
Aykırı ve renkli modelleri ile birçok ünlünün gözlerini süsleyen Karen Walker gözlükleri Doğan Optik distribütörlüğünde artık Türkiye’de.

2009 yılının en iddialı gözlükleri Karen Walker tarafından tasarlanan aykırı ve canlı modelleri ile genç Karen Walker kadınına hitap ediyor. Moda ile adeta oyun oynayan Karen Walker’ın 2009 güneş gözlükleri tasarımlarında farklı şekiller ve zengin kombinasyonlar yer alıyor.

Karen Walker, gözlük koleksiyonu ile cazibeli, ışıldayan genç bir ruha sahip sosyal genç kadınların görünümünü güzelleştirmeyi amaçlıyor. Tasarımlarında minik parlak taşlar kullanan Karen Walker, koyu renklerle kontrast birleşimler yakalıyor. Kemik modellerinin gözlüklerin çerçeve kenarlarında ve sap birleşimlerinde de yoğun olarak parıltılı taşlara yer alıyor. İnce çerçeveli büyük modeller de cam etrafını saran ışıltılı tasarımlarsa oldukça şık.

Karen Walker’ın gözlük koleksiyonunda yer alan modeller, yüze takıldığında şık bir görünüm sunarken, çekici ve asil bir hava yaratıyor.

Türkiye’de yeni bir gözlük markası olan Karen Walker, benzersiz ve özgün tasarımları ile günlük hayata damgasını vuracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT