Kate Moss İmzalı Lipstick Sadece Rimmel’den, Sadece Watsons’ta

Alışveriş Alışveriş Kate Moss İmzalı Lipstick Sadece Rimmel’den, Sadece Watsons’ta

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

Dünyanın bir numaralı moda ve stil ikonu Kate Moss imzalı yepyeni Rimmel Lipstick, sadece Watsons mağazalarında sizi bekliyor.

Uzun zamandır ortak projelere imza atan Kate Moss ve Rimmel birlikte yol almaya devam ediyor. Ünlü İngiliz markası Rimmel ve dünyanın en ünlü stil ikonu Kate Moss şimdi de Rimmel Kış 2011 Koleksiyonu "Kate Moss Finish Lipstick" ile karşımızda.

Efsanevi formül Black Diamond, bu seriye ilham veriyor ve Kate’in hayranlık uyandıran renk koleksiyonunu büyütüyor. Olağanüstü ışık yansıması özellikleri ile ünlü Black Diamond formülü, her gölgeye derinlik ve keskinlik katarak, onlara Kate Moss’un eşsiz büyüleyici gücünü veriyor. Böylelikle dudaklara ekstra yoğunluk ve derinlik katan “Kate Moss Finish Lipstick” serisi, Kate Moss gibi çabasız ama göz alıcı ve son derece stil sahibi.

Bu özel rujlar dudağınıza öylesine sürülmüş gibi dursa da fazlasıyla göz kamaştırıcı... Kate Moss’un vazgeçilmezi kırmızı ruj, özellikle gece için olmazsa olmaz...Gündüzleri ise Kate Moss’un favori rengi pembe...

Siz de Kate Moss gibi büyüleyici bir görünüme sahip olmak isterseniz, 12,99 TL’ye satılan bu özel rujla çarpıcı ve sıradışı dudaklara anında kavuşun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT