Kefir İçim ile Lezzet Kazandı

Alışveriş Alışveriş Kefir İçim ile Lezzet Kazandı

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Ülker İçim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007

Kefir İçim ile lezzet kazandı

Sağlıklı yaşama olan katkısı yüzyıllar öncesinden benimsenen, ‘Mucize İçecek’ ve ‘Gençlik İksiri’ olarak tanımlanan kefir, Ülker İçim markası ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Kefir, doğallığı ve sağlığa katkısı dolayısıyla dünyada geniş bir kitle tarafından benimsenip tüketiliyor. Orta Asya ve Kafkasya’dan gelen bu sağlık iksiri son olarak Ülker kalitesi ve İçim markası ile yepyeni bir tada kavuştu.

Dengeli bir yaşam için gerekli vitamin ve minerallerin yanı sıra İçim Kefir, bağışıklık sistemini desteklemeye ve sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor. Hem içimi, hem sindirimi kolay İçim Kefir, arzu edilen miktarda, günün her saatinde güvenle tüketilerek sağlıklı beslenmeyi destekliyor.

Sade, turunçgiller ve çilek gibi meyveli çeşitleriyle piyasaya sürülen İçim Kefir, sağlıklı olmasının yanı sıra lezzet de sunuyor. Tüm aile bireylerinin keyifle tüketeceği bir ürün olmayı hedefleyen İçim Kefir, tüm dünyada çok sevilen Looney Tunes çizgi film karakterlerini içeren ambalajları ve özel çilekli tadıyla çocukların da seveceği bir ürün olmaya aday...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT