KFC ve Pizza Hut’ta Bonus Fırsatı

Alışveriş Alışveriş KFC ve Pizza Hut’ta Bonus Fırsatı

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Firma: KFC ve Pizza Hut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ May 31, 2012

Lezzet tutkunu Bonus Card kullanıcılarını KFC ve Pizza Hut restoranlarında çok avantajlı bir fırsat bekliyor. Bonus ile farklı günlerde ve tek seferde 2 defa 25 TL ve üzeri harcama yapanlar 10 TL değerinde KFC ya da Pizza Hut Bonus kazanıyorlar. 31 Mayıs’a kadar sürecek bu kampanyayı kaçırmayın, hem alışveriş yapın hem lezzetin keyfine varın.

Alışveriş ve lezzet tutkunları bu kampanyayı kaçırmamalı. 31 Mayıs’a kadar Bonus ile farklı günlerde ve tek seferde 2 defa 25 TL ve üzeri harcama yapanlar 10 TL değerinde KFC veya Pizza Hut Bonus kazanıyorlar.

Bu avantajlı kampanya ile alışveriş sonrasında lezzetli bir sofranın keyfini çıkarabilirsiniz. Kazandığınız KFC/Pizza Hut Bonus’ları 10 Haziran tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için BONUS yazıp 3340’a mesaj atmanız yeterli.

KFC ve Pizza Hut restoranları, öğle ya da akşam yemekleriniz için size birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor. KFC ve Pizza Hut’ın geniş alternatiflere sahip menülerinden damak tadınıza uygun seçimleri yapıp tadına doyulmaz, avantajlı bir öğün oluşturmak istiyorsanız bu kampanyayı kaçırmayın.

KFC/Pizza Hut Bonus kazanmak, kampanyadan yararlanmak için BONUS yazıp 3340’a mesaj gönderdikten sonra Garanti Bonus Card, Altın Bonus, Money Visa, Flexi Card veya Paracard kullanarak harcamanızı yapabilirsiniz. Flexi Card’ların kampanyaya dahil olabilmesi için “EVET KFC” veya “EVET PIZZAHUT” yazıp kartın son 6 hanesi ile beraber 3340’a SMS gönderdikten sonra işlem yapmanız gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT