Kiva ile Yeni Sezonda Yöresinden Mutfağa Sağlık Katan Doğallık

Alışveriş Alışveriş Kiva ile Yeni Sezonda Yöresinden Mutfağa Sağlık Katan Doğallık

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Kiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerine, çağdaş yorumlarla yeniden hayat veren KİVA, yeni sezon müjdesi “doğal ürünler” ile artık her yörenin malzemelerini konuklarının mutfaklarına kazandırıyor.

Anadolu topraklarında ve kültürümüzde saklı kalan zenginlikleri tüm lezzetleri ile keşfederek, hayatımıza katan KİVA yeni sezonda yine oldukça keyifli yeniliklerin müjdesini veriyor.

Her geçen gün sağlıklı ve lezzetli reçeteleri ile yerli ve yabancı konuklarının damaklarında unutulmaz izler bırakan KİVA yeni sezonda sevenleri için güzel bir sürpriz yaparak KİVA etiketli doğal ürünlerini satışa sunmaya başladı.

Hem Galata, hem de Bağdat Caddesi’ndeki Şaşkınbakkal şubesinde satışa sunulan KİVA etiketli doğal ürünlerle, artık KİVA’da tattığınız yöresel reçeteleri her daim mutfağınızda yaşatabileceksiniz.

Konuklarına sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunmaya özen gösteren KİVA, son dönemde adından sıkça bahsedilen NAR Gorumet ile de iş birliği yaparak raflarındaki bu doğal ürünleri daha da zenginleştirdi. Erken hasat ve natürel sızma zeytinyağlarının yanı sıra Mardin, Hatay, Manisa gibi bir çok yörenin zeytinyağını NAR Gourmet etiketiyle keşfedecek, fesleğenli, sarımsaklı, hatta portakal gibi bir çok farklı aroma ile zenginleştirilmiş gurme zeytinyağlarıyla damağınıza yeni anlamlar kazandıracaksınız.

KİVA etiketli doğal ürünler arasında, özel lezzetleri ile yemeklere tat katan organik sirkeler, nar ve korum ekşileri, belki de hiç aklınıza gelmeyen reçel lezzetleri, yöresinden bin bir çeşit tarhana çeşitlerinin yanı sıra KİVA menüsünde ilk defa duyduğunuz malzemeleri de bulabileceksiniz.

Yeni sezonda herkese sağlıkla afiyet olsun!

Galata Kiva
Adres:
Galata Kulesi Meydanı No: 4 Beyoğlu
Tel: 0212 292 98 98

Bağdat Caddesi Kiva
Adres:
Bağdat Caddesi Yapı Kredi İkramiye Blokları No: 361 Şaşkınbakkal
Tel: 0216 360 12 07

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT