Klasik Mobilyada Asaletin Adı; İstikbal Lymra

Alışveriş Alışveriş Klasik Mobilyada Asaletin Adı; İstikbal Lymra

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007
İstikbal ile Klasik Tarza dönüş...
KLASİK MOBİLYADA ASALETİN ADI; İSTİKBAL LYMRA

Ev dekorasyonunda modern ve klasik tarzda ürünlerini dünya trendlerine göre belirleyen İstikbal, yeni ürün grubu Lymra ile modern çağın klasik çizgisini gözler önüne seriyor. İstikbal’in yeni ürün grubunda öne çıkan Lymra koltuk takımı büyüleyen tasarımı ve asaleti ile dikkat çekiyor...

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yenilikçi ruhunu özgün tasarımlar ile yeni ürün gruplarıyla birleştirmeye devam ediyor...Ev dekorasyonunda vazgeçilmez tarzı klasik, İstikbal’in Country Koleksiyonu içinde yer alan Lymra ürün gruplarında hayat buluyor. Koleksiyoun içinde bulunan, İstikbal’in klasik çizgiler ile sadeliğin zerafetini ön planda tutarak tasarladığı Lymra Koltuk Takımı, ahşabın en göz alıcı rengi, özel kumaşı, motifleri ve özgün tasarımı ile salonlarda asaleti simgeliyor.

Klasik tarzının büyüsünün yalın çizgiler ile bütünleştiği, mekanlara ve tercihe göre değişebilen kumaş alternetifleri ile mekanlara rahatlıkla uyum sağlayan İstikbal Lymra, evlerde klasik çizgide yeni konseptler oluşturma imkanı da sunuyor.İki berjer, üçlü ve ikili koltuktan oluşan Lymra koltuk takımı dekorasyonda klasik çizginin en güzel örneklerinden birini sunuyor. Lymra takım, dilenirse ilave olarak sandalye, orta sehpa ve fiskos sehpası ile geniş mekanlara göre dokuzlu takım olarak da tasarlanabiliyor Geniş oturma alanı ve konforu ile de farklılık yaratan Lymra, özel kırlent tasarımları ve şık aksesuarları ile de göz dolduruyor.

Lymra koltuk takımı yanında, evlerde uyumu ve bütünlüğü yakalamak isteyenler için aynı renkte sunulan ve Lymra yemek ve yatak odası takımları klasik konsepti mekanlarda doyasıya yaşatmak için tasarlandı. Birbirinden zarif büfe, büfe aynası, vitrin, gümüşlük, masa, sandelye ve Tv sehpası alternatiflerinden oluşan Lymra Yemek Odası Takımı ile istenilen parçalar seçilerek yemek odalarında farklı ve özgün kombinasyonlar yaratılabiliyor. Beş veya altı kapılı gardrop, tuvalet masası, tuvalet aynası, karyola, komodin ve sandalyeden oluşan Lymra Yatak Odası Takımı ise estetik aksesuarları ile dikkat çekiyor..

Dekorasyonda klasik tarzı özleyenlere seslenen Lymra koltuk takımı ve diğer ürün grupları Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde tüketicinin beğenisine sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT