Konforile Lüksün Estetikle Buluştuğu Tasarım, LP5200İ

Alışveriş Alışveriş Konforile Lüksün Estetikle Buluştuğu Tasarım, LP5200İ

Tarihler: 09 Ekim 2009 Cuma ~ 09 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2009 ~ Kas 9, 2009
KONFOR VE LÜKS’ÜN ESTETİKLE BULUŞTUĞU TASARIM,LP-5200i…
Günün yorgunluğunu, dinlenen hafif bir müzik ve enfes bir masajla atmak ister misiniz? Cellini garantisiyle ülkemize getirilen ve dünyaca ünlü tasarımcı Alan YIP imzasını taşıyan LP-5200i bu keyfi yaşamak isteyenler için şimdi Türkiye de…

Amerika’nın tanınmış tasarım firması Frog Design ve Hollanda Philips’in genel merkezinde başarılara imza atan Alan YIP, tarafından dizayn edilen LP-5200i masajda kalitenin tanımını değiştirerek rahat ve huzuru evinize getiriyor. Yoğun bir çalışma sonucunda geliştirilen Cellini’nin LP-5200i modeli Infrared algılama sistemi ile desteklenen yenilik sayesinde mükemmel bir masaj deneyimi yaşatıyor. Infrared algılama sistemi, kişinin omurga yüksekliğini algılayarak kişinin boyunu ölçüyor ve uygun masaj bölgelerini belirliyor. Masaj esnasında ise kişinin hareketlerini takip ederek, belirlenen bölgelerin sürekli olarak güncel kalmasını sağlıyor. Kişi hareket etse dahi güncelleme sayesinde masajın konforu sabit kalıyor.
Hava Yastığı İle Bel Hareketi
İki adet hava yastığı belinizin kıvrımlarını hassas bir şekilde sarar ve destekler. Hava yastıkları belinizi sağa ve sola uyumlu ve yumuşak dokunuşlarla hareket ettirerek sizi rahatlatır, ağrılardan kurtulmanıza yardımcı olur. Kasılmış kasları hafifleterek, kan dolaşımını ayarlar.

Estetik Hoparlör Dizaynı
Müziğin ruhsal ve fiziksel sağlık üzerinde etkisi yüzyıllardır bilinen bir gerçektir. Uygun müzik stresi azaltır, zihni rahatlatır, verimli uykuya yardımcı olur. Koltuğun üzerinde 4 adet yarı saydam hoparlör, eşsiz güzelliği ile masaj keyfinize müzikle eşlik etmeyi bekliyor. MP3, MP4, CD, bilgisayar gibi müzik kaynakları ile uyumlu çalışma imkanı sunan sistem, müzik senkronizasyonu ile masajı eğlenceye dönüştürüyor.

Araba Koltuğu Ergonomisi
Araç koltuklarında kullanılan havalı tasarım masaj koltuğuna uyarlandı. Bu sistem, koltukta uygulanan masajı insan eliyle yapılan masaja bir adım daha yaklaştırırken, konforu ve zaman özgürlüğünü daim kılıyor.

Gökkuşağı Renkleri
Modern tasarımı ve dinamik gökkuşağı renkleri evinize huzur ve sıcaklık getirerek, sırayla gökkuşağı renklerine bürünen zarif ışık demetleri, duygusal gerginliğinizi azaltacak. Fantastik renkler loş ortamda müzik ve masajla dans ederken siz günün tüm stresini unutarak rahatlamanın muhteşem keyfine varacaksınız.

Kullanımı Rahat Kontrol Paneli
Üç boyutlu dizayn edilmiş kumanda paneli hemen elinizin altında bulunabilir veya tamamen ortadan kaldırılabilir şekilde tasarlanmıştır. Tüm ailenin rahatça kullanabileceği bir ergonomi ile hazırlanan panel, tüm fonksiyonları tek tuş kolaylığı ile sunmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT