Korkmaz’ın Kalpli Yumurta Tavaları ile Sevgilinizi Şımartın

Alışveriş Alışveriş Korkmaz’ın Kalpli Yumurta Tavaları ile Sevgilinizi Şımartın

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Korkmaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

“Lezzet Uzmanı” Korkmaz, Sevgililer Gününe özel kalp şeklinde yumurta tavalarını piyasaya sundu. 14 Şubat'ta sevdiği insanı zarif ayrıntılarla mutlu etmek isteyenler için Korkmaz, tasarladığı birbirinden hoş kalpli yumurta tavalarını öneriyor.

Geri dönüşümlü, çevre dostu ve tamamen doğal malzemeden üretilen Bambino Amore Yumurta Tavaları, çizilmeye karşı ekstra dirençli seramik iç ve dış kaplamaya sahip. Ürün aynı zamanda 450 dereceye kadar ısıya dayanıklı olup, çok az yağ kullanarak sevdiğinize lezzetli yumurtalar pişirme fırsatı sağlıyor.

Korkmaz Bambino Amore Yumurta Tavası’nın ( Mavi, Kırmızı,Turuncu, Yeşil ve Pembe) satış fiyatı 29 TL’dir. Korkmaz ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.korkmaz.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT