Koşu Deneyimi Kolunuzda

Alışveriş Alışveriş Koşu Deneyimi Kolunuzda

Tarihler: 17 Ocak 2011 Pazartesi ~ 17 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2011 ~ Şub 17, 2011

Nike ve tomtom’dan oyunun akışını değiştiren Nike+ sportwatch gps

Yeni Kol Saati Dünyanın En Dinamik Koşu Deneyimini Sunuyor

NİKE ve TomTom, altyapısı TomTom tarafından sağlanan Nike+ SportWatch GPS’in yapımı için işbirliği gerçekleştirdi. 2011 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtılan yeni saat benzersiz işlevselliği, başarılı tasarımı ve 4 milyonu aşkın üyeye sahip olan dünyanın önde gelen koşu topluluğu www.nikeplus.com’a doğrudan bağlantısı sayesinde tüm dünyadaki atletlere en dinamik ve motivasyonel koşu deneyimini sunuyor.

Nike+ SportWatch GPS, koşu esnasında kullanıcıya gerekli bilgileri ileten son derece net ve okunabilir bir kullanıcı arayüzüyle yüksek performans sağlamak amacıyla tasarlandı. Nike+ SportWatch GPS duyulabilir sesler, kendini sınama, hatırlatıcılar kullanma ve daha farklı işlevlerle koşu deneyimini kişiselleştirme ve motivasyonel özellikler ekleme imkanı veriyor.

1 Nisan’dan itibaren öncelikle ABD’de perakende mağazalarda ve çevrimiçi olarak satışa sunulması planlanan Nike+ SportWatch GPS’in ön görüntülerine, Nikerunning.com ve TomTom.com adreslerinden ulaşabiliyor.

Saat Üzerindeki Deneyim

Nike+ SportWatch GPS, sadece üç buton ve navigasyona yönelik bir dokunmatik ekranla basit ve kullanımı kolay şekilde tasarlandı. Koşu esnasında, Nike+ SportWatch GPS, bulunulan yer bilgisini toplarken, koşuculara özelleştirilebilir bir düzende, kolay okunur bir ekranda koşu sürelerini, mesafelerini, hızlarını ve yaktıkları kaloriyi gösteriyor. Koşu sırasında GPS alıcısı, son derece doğru hız ve mesafe verileri sunmak üzere ayakkabı bazlı Nike+ Sensor ile koordinasyon içinde çalışıyor.

Saat Üzerinde Yer Alan Özellikler:
• Koşu turlarını ayarlamak ve arkaplan ışığını aktif hale getirmek için Dokunmatik Ekran
• Önceki koşuların verilerinin yer aldığı Koşu Geçmişi
• Nikeplus.com’dan aktarılanlar dahil Kişisel Rekorlar
• Opsiyonel ayakkabı bazlı Nike+ Sensor ile Hızlı Başlangıç
• Kalp Atış Hızı Monitörü ile uyumlu çalışma

Nike+ SportWatch GPS’in koşuculara sunduğu ekran üzerindeki benzersiz motivasyon arttıran etkenler arasında ise kişisel rekorlar için takdir (veya “Aferin”ler), bir koşunun kaydedilmemesi halinde beş gün sonra görüntülenen hatırlatıcılar ve koşu sonrası takdir ve cesaretlendirme yer alıyor.

Koşu Sonrası Deneyimi

Nike+ SportWatch GPS Mac veya PC üzerindeki herhangi bir USB girişine kolayca bağlanıyor ve anında www.nikeplus.com’a otomatik olarak bilgi aktaran Nike+ Connect arayüzünü yüklüyor.

Nikeplus.com koşuculara popüler Nike+ GPS iPhone uygulamasından aşina gelecek kapsamlı ve ilgi çekici bir şekilde, son koşularıyla ilişkili GPS haritalama sistemi, toplam koşulan kilometre, hız ve eğim bilgilerini sunuyor.

Her koşudan alınan veriler, kullanıcıların katıldığı tüm güncel Nike+ Challenges, Nike+ Goals ve Nike+ Coach programlarına otomatik olarak ekleniyor.

Nikeplus.com’daki İlave Özellikler

Koşularından ve Nike+ SportWatch GPS’ten maksimum yarar sağlamak isteyen atletler, Nike tarafından kaydedilen ve tüm dünyadaki cadde ve koşu yollarındaki diğer koşucular tarafından yayımlanan koşu rotalarını içeren geniş bir kataloga erişim imkanına sahip olacak.

Her koşunun, TomTom teknolojisi yardımıyla grafiksel haritası çıkarılacak ve her koşu; rotaya, eğime ve mesafe uzunluğuna ilişkin notlar içerecek. Ayrıca koşucular yer, mesafe, zorluk düzeyi ve hatta harita üzerinde belirli noktaları kullanarak katalogda arama gerçekleştirerek kendileri için mükemmel bir rota belirleyebilecek.

Apple ortaklığıyla Nike+’ın 2006 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, koşuculara, potansiyellerini gerçekleştirmeleri için aralarında iPod nano ve iPod touch’a yönelik Nike+ iPod Sport Kit, Nike+ SportBand ve iPhone’da kullanıma yönelik yeni Nike+ GPS App’in de bulunduğu Nike+ özelliğine sahip çeşitli cihazlar piyasaya sürüldü.

Ürünle ilgili videolara http://www.youtube.com/watch?v=9XqELGTGXNM adresinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT