Lacoste Eyewear ile Yeni Yıla Zarif ve Kaliteli Bakışlar

Alışveriş Alışveriş Lacoste Eyewear ile Yeni Yıla Zarif ve Kaliteli Bakışlar

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Lacoste Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010
Lacoste kalitesi ile sunulan yeni yıl gözlük koleksiyonu, hediye seçiminde özen gösteren, farklılığını ince detaylarla sevdiklerine hissettirmek isteyen kişiler için hazırlandı. Yeni yıla girerken gözlerinizi Lacoste gözlükler süslesin.

Lacoste Eyewear’ın koleksiyonunda dikdörtgen çerçeveli modeller hakim görünüyor. LA 12038, metal çerçeveli gözlük yuvarlak saplarla dikkat çekerken siyah, mavi, kahverengi, altın ve gümüş renklerde bulunuyor. LA 12042 yarım çerçeveli metal çerçeve dikdörtgen şekilde tasarlanmıştır. Modelin siyah, kahverengi, metal ve haki renkleri mevcuttur.

Havacı stildeki LA 12039 modeli yarım çerçeveli olup, ekstra parlak siyah, kahverengi, altın ve beyaz renkli olarak tasarlanmıştır. LA 12239 modeli titanyum olup ince saplardan oluşmuştur. Modeldeki zıt renkler eşsiz bir kombinasyon oluşturmuştur. Bu model kahverengi, bordo, altın ve mor renklerde bulunuyor. LA 12240 yuvarlak LACOSTE logosu içeriyor. Çerçeveler ve saplar asetat ve sıcak beyaz renkle beraber siyah, mor ve bağa renkler de hakim.

Saplar üzerindeki 3 boyutlu timsah ve birbirine zıt renkler, havalı ve alışılmadık bir görünüş katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT