Lacoste Eyewear`la Trendi Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Lacoste Eyewear`la Trendi Yakalayın

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 30 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Lacoste Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ Nis 30, 2009
LACOSTE EYEWEAR’LA TRENDİ YAKALAYIN
Modern ve minimalist tasarımlarıyla göz kamaştıran Lacoste Eyewear’ın “CANNES ve CAP MARTIN” modelleri bu sezon vazgeçilmez aksesuarınız olacak.

Fransız tutkusunu güneş gözlüğü koleksiyonuna yansıtarak sıra dışı ve feminen modeller sunan Lacoste Eyewear, kadınların güneş gözlüğü tercihleri için ideal seçim olmaya devam ediyor.

Lacoste Eyewear’ın Cannes ve Cap Martin modelleri, 2009 İlkbahar&Yaz döneminin podyum yıldızlarının koleksiyonundan bir parça olarak göze çarpıyor.

Gözü tamamen saran çerçevesi ve ince sapları ile farklı bir hava estiren Cannes modelinin, beyaz, kırmızı, siyah ve kahve renkleri mevcutdur.

Lacoste Eyewear’ın bir diğer yeni güneş gözlüğü modeli ise Cap Martin. Bu modelde yer alan asetat çerçeveler, lamine şeritlerle bütünleşerek yüzde etkin bir görüntü sağlıyor. Modelin beyaz, mor, kırmızı, kahverengi ve siyah renkleri bulunuyor.

2009 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda yer alan modellerde ağırlıklı olarak kullanılan degrade camlar, bir yandan göz sağlığını korurken bir yandan da kadınların yüzünde ayrı bir cazibe ile parıldıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT