Lazzoni Led Işıklandırma Sistemiyle Yatak Odalarının Havasını Değiştiriyor

Alışveriş Alışveriş Lazzoni Led Işıklandırma Sistemiyle Yatak Odalarının Havasını Değiştiriyor

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

LAZZONI, özgün tasarımları ve ergonomik modelleri ile uykuyu bir keyfe çevirdiği gibi, kaliteli malzemeleri ve işlevsel parçaları ile yatak odalarında kullanışlı alanlar yaratıyor. Kullanıcıların farklı ihtiyaçları düşünülerek yapılan tasarımda; yatak başındaki Led ışıklandırma sistemi, hem ortama aydınlık bir hava verirken hem de kitap okuma ışığı olarak kullanılabiliyor.

Sade ve bir o kadar da şık bir çizgiye sahip LAZZONI yatak odaları, günümüzün üçte birini geçirdiğimiz yatak odalarını adeta konforlu bir yaşam alanına dönüştürüyor. LAZZONI’nin yatak odası takımlarındaki ahşap modüllerde lamine kaplama, MDF ve masif ağaç malzeme çeşitleri bulunuyor. İsteğe göre ahşap ürünlere farklı renklerde mat ve parlak lake uygulaması yapılabiliyor.

LAZZONI’de ürünlerin büyük bölümü ölçü ve parça sayısı belirlenebilen değişken modüllerden oluştuğu için kişiye özel çözümler üretilebiliyor. 3 ayrı renk ve materyal seçeneği bulunan yatak odasında, 3 metrelik başlık bulunuyor ve isteğe bağlı olarak yan kısımlar ayrılabiliyor. Yatak altında baza bulunması da depolama alanı yaratarak odanın estetik olmayan görüntülerden uzak kalmasını sağlıyor.

www.lazzoni.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT