Lazzoni’den Kadife Etkisi

Alışveriş Alışveriş Lazzoni’den Kadife Etkisi

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Lazzoni Mobilya’nın Onni markası taşıyan klasik koleksiyonunda yer alan yatak odasında, romantizm ve tutku başrolde yer alıyor. Kadifenin sıcaklığını yansıtan bu tutkulu tasarım, rahatlığı ve soft renkleri ile yatak odasına pozitif enerji yayıyor.

Bulunduğu ortama özel bir yaşam pırıltısı getiren yatak odasındaki yatak başı, klasik tarzın büyülü havasını yansıtıyor. Kadifenin yumuşak dokunuşları ve pastel renklerin huzur veren etkisi, iç mekân tasarımında ince bir zevke dönüşüyor.

Krem renginin saflığını ve romantizmini taşıyan bu tasarım, yatak odasında farklı bir yaklaşım sergiliyor. Tamamen elde üretilen ve kusursuz bir işçiliğe sahip yatak başındaki kapitone uygulamasında kadifenin dışında farklı kumaşlar kullanılabiliyor. Ahşapta ise mat ve parlak olmak üzere, beyaz, krem, siyah lake alternatifi bulunuyor. Seçenekler içinde, en romantik görünüm; krem rengi mat lake uygulaması ve kadifenin birlikteliğinde yakalanıyor. Bu romantik yatak, Onni koleksiyonunda yer alan farklı komodin, şifonyer ve gardırop modelleri ile kolaylıkla kombinlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT