Lc Waikiki’den, Bebek Bekleyen Annelere Özel Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Lc Waikiki’den, Bebek Bekleyen Annelere Özel Tasarımlar

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 08 Mayıs 2012 Salı

Firma: Lc Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ May 8, 2012

Anne adayları için rahatlığı şıklıkla buluşturan koleksiyon…

Her yaş grubuna özel yaratıcı ve şık tasarımlarıyla, klasik giyimden spor giyime kadar yüzlerce alternatif sunan LC Waikiki, İlbahar/Yaz Hamile Koleksiyonu ile anne adaylarını rengarenk bir sezona davet ediyor. Hareket özgürlüğünü şıklıkla buluşturmayı isteyen anneler için tasarlanan LC Waikiki İlkbahar/Yaz Hamile Koleksiyonu, doğum öncesi ve sonrası dönemler için 3 farklı tema sunuyor.

Şehirli, stil sahibi ve her daim şık görünmeyi sevenler için bej, siyah, açık petrol ve kiremit tonlarını bir araya getiren “Urban Mum” teması, nakış ve dantel detaylarını çiçek desenleriyle birleştiriyor. Eğlenceli, romantik ve rahat giyinmeyi sevenler için de turuncular, pembeler, turkuvazlar ve sarılarla buluşacağı “Jelly Baby” temasında fırfırlar, puantiye ve çizgili desenler, lazer nakışlar ve meyve desenli eğlenceli baskılar yer alıyor. Sportmenliği modern bir çizgiye taşıyan ve trendleri takip eden anne adayları için ise “Future Sailor” temasını sunan LC Waikiki İlkbahar/Yaz Hamile Koleksiyonu; kırmızı, beyaz, lacivert, ve mavi tonlarının benzersiz uyumun çizgilerini taşıyor ve denizci temalı metraj baskılar, marine çizgi detayları ve eğlenceli bebek baskılarıyla karşımıza çıkıyor.

LC Waikiki hamile koleksiyonu sezona damgasını vuruyor…

LC Waikiki hamile koleksiyonu ekolojik testlere önem verilerek tasarlandı. Koleksiyonda, vualler, açık-orta ve koyu yıkamalı denimler, yumuşak tuşeli örmeler, keten ve pike kumaşlar ön plana çıkıyor. Belden ayarlanabilir pantolonları, klasik hamile kesimlerinin aksine modern çizgilerle tasarlanan gömlekleri, günlük hayatta rahatlıkla kullanım ve hareket imkanı sağlayan eşofman takımları, lastik ve büzgü detaylarıyla şıklık kazandırılan şifon elbiseleri ve eğlenceli tasarımları sevenler için de esprili t-shirt ve tunikleri ile bu yıl da sezona damgasını vuruyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu her yaş grubuna hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

www.lcwaikiki.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT