Legrand Özel Tasarımları İle Ofislere Şıklık Katıyor

Alışveriş Alışveriş Legrand Özel Tasarımları İle Ofislere Şıklık Katıyor

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: Legrand

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
Legrand Özel Tasarımları İle Ofislere Şıklık Katıyor
Modern tasarımlı elektrik malzemelerine imza atan Legrand sunduğu çözümler ile çalışma alanlarına farklılık katıyor. Legrand yeni ürün grubu Sistem Armada ile ofisler için yarattığı özel tasarımlarla teknolojiyi birleştiriyor. Armada‘nın en dikkat çekici ürün grupları arasında bürotik bloklar ve toplantı odası blokları yer alıyor. Ürünler tasarımları ile göz doldururken işlevsellikleri ile de çalışma hayatını kolaylaştırıyorlar.

Legrand yeni ürünü Sistem Armada ile ofisler ve çalışma alanları için yarattığı özel tasarımlarla teknolojiyi birleştiriyor. Günümüzde çalışma alanları ve ofislerde esneklik ve estetiğin giderek önem kazandığı göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan bürotik bloklar ve toplantı odası blokları kullanıcılarının iş hayatlarını kolaylaştırıyor.

Sistem Armada’nın bürotik blokları alüminyum gövdeleri ve yuvarlak hatları ile son derece estetik bir görünüm oluşturuyor. Tersine çevrilebilir kablo düzenleyicili gövdeye sahip bu ürünler, özel aksesurları sayesinde masaya 3 farklı konumda sabitlenebiliyor. Bürotik bloklar, 45 derece açılı prizler sayesinde fişlerin rahat kullanımına imkan sağlıyor. Ürünün standart ve UPS tip topraklı ve data prizleri ile donatılmış seçenekleri bulunuyor.

Bürotik blokların yanı sıra özellikle toplantı odaları için tasarlanmış toplantı odası blokları da çekici ve estetik görünümleri ile ilgi topluyor. Kablosuz internete erişimin giderek yaygınlaştığı göz önünde bulundurularak tasarlanan toplantı odası blokları hem farklı tasarımları hem de işlevsellikleri ile dikkat çekiyorlar.Toplantı odalarında ziyaretçilerin kolayca internete erişimini sağlayan bu ürünler, kablo fazlalığının yarattığı görüntü kirliliğini de engelleyerek kullanıcılarının çalışma ortamına renk katıyor.Her tür toplantı masası için kullanılabilen bu ürünler topraklı prizler + switch veya topraklı prizler + Legrand WI-FI erişim cihazları ile donatılmış şekilde sunuluyor.

Legrand ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.legrand.com.tr’yi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT