Lenovo’dan Renkli Sevgiliye Renkli Sevgililer Günü Hediyesi!

Alışveriş Alışveriş Lenovo’dan Renkli Sevgiliye Renkli Sevgililer Günü Hediyesi!

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

b>Kırmızı, mavi, lila ve siyah seçenekleriyle IdeaPad Z Serisi
Lenovo, 2008 yılından bu yana IdeaPad ürünleriyle yakaladığı başarıyı, yeni Z serisi ile artırmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize, akıllı performans ve şık tasarımı bir arada sunmak istiyorsanız, farklı renk seçenekleri ile göz zevkinize hitap eden Lenovo Z560 ve Z360 modellerinden istediğinizi hediye edebilirsiniz. Üstelik sadece 999 USD’ye!

Sınırların dışına çıkan, Lenovo tasarım anlayışı ile üretilen modeller, sevginin renklerinden ateş kırmızısı, deniz mavisi ve lila renkleri ile teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor.

Fonksiyonel Eğlencede Sınır Yok!
Lenovo Ideapad Z560, uygun fiyat, zengin multimedya seçenekleri ve şık tasarımı aynı anda sunuyor. Intel® Turbo Boost özelliğine sahip Intel® CoreTM i5 işlemcisinin hızını artıran akıllı performans gücünü, sadece Lenovo’ya has özelliklerle birleştiren keyifli ürün serisi, kullanıcılara sadece donanım açısından değil, yazılım açısından da benzersiz özellikler sunuyor.

Günlük iş ve ev kullanımına uygun bir dizüstü bilgisayarı olarak üretilen Lenovo IdeaPad Z560, bütçenizi zorlamadan tüm eğlence ihtiyaçlarınızı karşılayacak üstün özelliklere sahip. Lenovo Z560’ın, Intel® Turbo Boost özelliğine sahip, Intel® CoreTM i5 işlemcili modelleri, 999 USD+ KDV fiyatı ile Sevgililer Günü’nde sevdiklerine uygun fiyatlı teknolojiyi hediye etmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Üstelik kırmızı, mavi ve siyah renk seçenekleri mevcut.

Lila ve Siyah Şıklıktaki Lenovo IdeaPad Z360’larda Yok Yok!
Z serisinin 13.3 inçlik modeli Z360, sahip olduğu zarif chiclet klavye ve metalik panel ile ince, ultra hafif ve çok portatif! Lila ve parlak siyah tonları ile kullanıcılarına farklı renk alternatifleri sunan Z360, fonksiyonel tasarımı ile sevgilinizin aklını başından alacak.

OneKey™ Theater II fonksiyonu sayesinde tek bir dokunuşla mükemmel düzeyde ses ve görüntü ayarlarını yakalayacağınız Z360’ın opsiyonel Blue Ray seçeneği ve Dolby® Advanced Audio ses iyileştirme özelliği, evde yapacağınız sinema keyfini ikiye katlayacak. Videolarınızı daha keyifli izleme olanağı sunan 13.3 inç ekran Z360’ın teknik özelliklerinden sadece bir kaçı.

8GB’a kadar DDR3 RAM, 500GB HDD kapasitesi ve NVIDIA® GeForce® grafiklerine sahip Lenovo IdeaPad Z360’ın, 1.3MP kamerası ise görüntülerinizi mükemmelleştirecek. İnternet tutkunlarının vazgeçilmezi olacak IdeaPad Z360’da, en iyi kablosuz ağ seçenekleri, Wi-fi, bluetooth ve opsiyonel 3G bağlantısı bir arada!

Kullanıcısı için en iyisini isteyen Lenovo’nun IdeaPad Z serisi modellerinde veri kurtarma ve antivirüs için gerekli olan Lenovo OneKey™ Rescue 7.0 (Tek Tuşla Sistem Kurtarma) özelliği de mevcut. Ayrıca modellerde VeriFace™ Yüz Tanıma ve bağlantısız hızlı erişim ile veri gönderimi için DirectShare özellikleri de bir arada sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT