Linens`ten Işıl Işıl Bir Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Linens`ten Işıl Işıl Bir Yılbaşı

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

LINENS’ten Işıl Işıl Bir Yılbaşı

LINENS, yılbaşına özel, yeni başlangıçları hatırlatan, ışıl ışıl ve sıcacık “2007’ye Merhaba! Özel Yılbaşı Kolleksiyonu’nu” Linens mağazalarında satışa sunuyor

Ev güzellik merkezi LINENS, yeni umutlar ve sürprizlerle dolu, “2007’ye Merhaba! Özel Yılbaşı Koleksiyonu’nu” Türkiye genelindeki mağazalarında tüketicinin beğenisine sundu. Yeni yıl, yeni başlangıçlar, yeni umutlar temasıyla hazırlanan özel kolleksiyon; nevresim takımı, dizüstü battaniye, kırlent, havlu, yatak örtüsü ve yılbaşı masalarını güzelleştirecek runner’lardan oluşuyor.

2006-2007 kış sezonunda gösterişi simgeleyen baskın renkler olan lame ve dore tonlarının hakim olduğu koleksiyonda yılbaşına özel olarak tasarlanan desenlerde bu iki renk bir arada kullanıldığı gibi tüm ürünler simler, ışıltılı baskılar ve taşlarla bezenerek hazırlandı. Ayrıca rugan kırlentler ile dore ve lame tonlarının kullanıldığı yatak örtülerinin yer aldığı koleksiyonda, kışın ve yılbaşının simgesi olan karlı ve soğuk hava hissi ışıltılarla sıcacık bir hale getirildi.

Tüketciler, Linens kalitesinde üretilmiş şık, göz alıcı ve ışıl ışıl ürünlere tüm Linens mağazalarında ulaşabiliyor.

Yılbaşı hediyesi LINENS’te sigortalı
Tüm LINENS mağazalarında satın alınan tüm ev tekstili ürünleri gibi yılbaşı özel kolleksiyonu da 1 yıl süreyle yanma, yırtılma, lekelenme dahil bütün kullanıcı hatalarına karşı sigortalı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT