Louis Vuitton Infini ile Bagaja Girdi

Alışveriş Alışveriş Louis Vuitton Infini ile Bagaja Girdi

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2009 Perşembe

Firma: Louis Vuitton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 28, 2009
LOUIS VUITTON INFINITI İLE BAGAJA GİRDİ
‘Lüksün muhteşem buluşması’

Lüks otomobilin önde gelen markası Infiniti’nin 20’inci yılına özel olarak tasarlanan Essence modelinin bagajı Louis Vuitton tarafından yapıldı. Bagaj içerisinde yer alan Louis Vuitton çantalar, sahibinin erişmesinde zorlanmaması için otomatik olarak dışarı çıkıyor

Lüks araç segmentinde dikkat çeken Infiniti, dünyanın gözde lüks markalarından Louis Vuitton ile 20’inci yılı için özel tasarlanan Essence için işbirliği yaptı. Esence konsept araç olarak ilk Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilendi. Louis Vuitton çantaları ile donatılan Essence’in bagaj tasarımının yanı sıra sakin ve elegant halde hazırlanan deri iç tasarımı da bayanların dikkatini çeken özellikler arasında yer alıyor.

Güç, gösteriş ve başarıyı üzerinde barındıran Infiniti’nin yeni aracı, bayan kullanıcılarına bagajında ileri teknolojiyi vaad ediyor. Araç anahtarı üzerinden kontrol edilen bagaj içerisinde yer alan Vuitton çantalar, sahibinin erişmesinde zorlanmaması için otomatik olarak dışarı çıkıyor. Şimdiye dek hiç olmadığı kadar şık, şaşırtıcı ve pratikliğiyle ön plana çıkan Essence’in bagajındaki çantalar iş bitiminde tekrar elektrik motoru sayesinde ilk konumuna geri dönebiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT