Lush’dan Anneler Gününe Özel

Alışveriş Alışveriş Lush’dan Anneler Gününe Özel

Tarihler: 02 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Lush

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Yaklaşan anneler gününde annenize sevginizi ve şükran duygunuzu belirtecek hediye almakta kararsız kaldıysanız, Lush size yardım elini uzatıyor. Lush yine yaratıcılığını kullanarak anneleriniz için en kaliteli içerikleriyle, minimum ambalaj isteyen fantastik ürünler geliştirdi. Bu yeni ürünlerin yanı sıra, Lush sizin için hayatınızdaki o eşsiz insanı şımartabileceğiniz ürünler ve hediye paketi de önermekte.

Bu güne özel, yeni ürünlerimiz, tekrar kullanılabilen katı banyo köpükleri, Mum Tulip ve Madame Butterfly; çubuk üzerinde banyoda rahatça kullanabileceğiniz, cildi yumuşatıcı özellikte, hoş kokulu, sudan çıkarıp, kurutunca 4-5 kez daha köpük yaratacak etkidedir. Bu ürünlerle annenizin ayaklarını uzatıp, dinleneceği aromatik bir banyo hediye edebilirsiniz.

Mum Tulip, portakallı çikolata kokusunda, greyfurt ve bergamot yağı ile canlandırırken, kakao ve tonka ile kalbinizi yumuşatacak ve ısıtacak (mum tulip, katı banyo köpüğü / fiyatı henüz belli değil). Gül kokulu ve içerikli Madame Butterfly, limon ve sardunya yağları ile cildinizin dengelerken, kakao ve shea yağı ile sakinleştirip, tüm yorgunluğunu almaya çalışır ( banyo köpüğü /fiyatı henüz belli değil).

Gorgeous; Mükemmel insana armağan edebileceğiniz, doğal içerikli ürünler arasında bulabileceğiniz en mükemmel nemlendirici. Gençleştirici, cildi toparlayıcı, antioksidan etkili en kaliteli bitkisel yağlar ve meyve özleri içerir. (174 TL)

Sultana of Soap; Kalbinizin sultanı annenize Lush’tan sabunların sultanını öneriyoruz. İtalyan Nugat çikolatası görünümünde, içerisinde kuru kayısı ve frenk üzümü, canlandırıcı bergamut, kan dolaşımını hızlandırıcı, çatlak, kuru ve olgun ciltler için ideal özellikte olibanum içeren sabunumuz. ( 100 gr 13 TL)

My Fair Lady; Hayatınızdaki en değerli hanımefendiye cildini temizleyecek, nem verecek ve sıkılaştıracak geniş içerikli ürünlerle derlenmiş hediye paketimizi öneriyoruz. İçeriğinde; taze mandalina sulu The Olive Brach duş jeli, nemlendirici, besleyici Creamed Almond and Coconut duş kremi, peeling ve nem veren Buffy vücut kremi, elleriniz için besleyen, yumuşatan Tiny Hands, taze kiwi, canlandırıcı bergamut içeren Miranda sabun ve egzotik hoş kokulu, sıkılaştırıcı Karma vücut nemlendiricisi bulunmaktadır. (120TL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT