Masko Mobilya Kenti`nden Hediye Yağmuru

Alışveriş Alışveriş Masko Mobilya Kenti`nden Hediye Yağmuru

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 23 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 23, 2008
“Güz kampanyası” son hızla devam ediyor
MASKO MOBİLYA KENTİ’NDEN HEDİYE YAĞMURU
Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, Eylül ayı itibariyle, her hafta bir kişiye mobilya kazanma şansı sunuyor. Bu hediye yağmurundan yararlanmak için yapmanız gereken, www.masko.com.tr adresine üye olmak ve anahtar kelimeyi tamamlamak.

MASKO Mobilya Kenti’nin “güz kampanyası”, farklı etkinliklerle şimdi daha da renkleniyor. MASKO Mobilya Kenti, internet sitesinde yer alan ve sadece siteye üye olanların katılabileceği bir oyunla, birbirinden seçkin hediye fırsatları sunuyor. Ayda 70 bin civarında ziyaretçinin 700 bin civarında sayfayı tıkladığı www.masko.com.tr adresine üye olarak, MASKO’nun hediye yağmuruna siz de tutulabilirsiniz.

Eylül ayında başlayan bu hediye fırtınası, yılsonuna kadar devam ediyor. Kampanya süresince www.masko.com.tr adresine üye olan ve her hafta ürün sayfaları arasına yerleştirilen harfleri bularak anahtar kelimeyi tamamlayan bir kişi muhteşem hediyeler kazanıyor. Oyunun en heyecan veren yanı ise, bu şansın her hafta anahtar kelimeyi bulan farklı sıradaki bir ziyaretçiye tanınması. Kampanyada, haftanın şanslı ziyaretçisinin kaçıncı sırada yer alacağı bilgisi önceden siteden duyuruluyor. Mobilya sektörüne özel farklı projeleri hayata geçiren interaktif ajans Sekiz.net tarafından geliştirilen www.masko.com.tr’de her hafta, oturma gruplarından ofis mobilyalarına, aksesuarlara kadar geniş bir yelpazeden muhteşem hediyeler sahiplerini buluyor.

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Recep GÜNEYKAYA, “Ülkemizin seçkin mobilyacıları ile dünyanın ünlü mobilya markalarını tek çatı altında toplayan devasa bir merkeziz. Yeni ve farklı çalışmalara imza atarak, daha geniş bir tüketici kesimine seslenmeye çalışıyoruz. www.masko.com.tr adresimize üye olup, site üzerinden son derece eğlenceli bir oyuna dâhil olan ziyaretçilerimize güzel ve kaliteli hediyeler sunmaktan çok mutluyuz. ‘Güz kampanyamız’ kapsamında gerçekleştirdiğimiz farklı etkinliklerle internet sitemizin ziyaretçi sayısını ayda 100 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Böylece, ziyaretçilerin oturdukları yerden 4 bin farklı ürün çeşidini inceleme ve ürünler hakkında bilgi alma avantajından haberdar olmalarını sağlıyoruz.” diyerek sitenin kullanımının önemine işaret ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT