Maxi City`lerde Maximum Eğlence Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Maxi City`lerde Maximum Eğlence Başlıyor

Tarihler: 19 Mart 2007 Pazartesi ~ 20 Mart 2007 Salı

Firma: Maxi Alışveriş Merkezleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2007 ~ Mar 20, 2007
MAXİ CITYLERDE MAXİMUM EĞLENCE BAŞLIYOR...
Maxi Alışveriş Merkezlerinde bugünlerde bayram havası esiyor. Çengelköy ve Silivri Maxi CİTY`ler mart ayından itibaren 7 den 70 e her yaş grubunun ilgisini çekecek olan eğlenceli aktivitelerle alışverişi çok daha keyifli hale getiriyor.

Çengelköy ve Silivri Maxi City, Mart ayından itibaren harika programları ve ilginç showları ile sizlerle... Karikatürden canlı müziğe, çocuk klübünden sürpriz gösterilere kadar aradığınız bir çok şey artık Maxi City`lerde. Alışverişleriniz, Piyanist Veysel Ergen ve Çellist Nilgün Dülger`in yaptıkları hoş müzik dinletileri ile artık çok daha keyifli hale gelecek. Bununla da bitmiyor, sanat müzikle sınırlı değildir diyenler için bir başka etkinlik daha düşünüldü. Karikatür ustaları Maxi City`lerde sizleri bekliyor. Anında portre çizimleri ile kendinize bir de usta ellerin çiziminden bakabilme heyecanını yaşıyorsunuz. Minik misafirler de bu eğlenceden nasibini almalı diyenler, Maxi Çocuk Klübü tam size göre... Sizler kendinizi alışverişin büyüsüne kaptırdığınız anlarda Maxi Çocuk Klübü, çocuklarınıza oyun ve eğlence diyarının kapılarını ardına kadar açıyor. Hacivat & Karagöz gölge oyunları, Aşuk & Maşuk dans gösterileri, balon showlar, palyaçolar, yüz boyamalar, sahne gösterileri ve daha neler neler... Maxi, çocuklarınız için sınırsız eğlenceyi sınırlı mekana taşıyor. Ben de bu eğlenceye katılmak istiyorum diyorsanız;

Müzik Dinletileri:
Silivri Maxi City; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 14:00-16:00 ve 17:00-19:00 saatleri arasında
Çengelköy Maxi City; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14:00-16:00 ve 17:00-19:00 saatleri arasında

Maxi Çocuk Klübü:
Silivri Maxi City; Her Cumartesi 14:00-16:30
Çengelköy Maxi City; Her Pazar 14:00-16:30

Ücretsiz servis saatleri ve ayrıntılı bilgi için;
Çengelköy Maxi City: 0 216 486 08 08
Silivri Maxi City: 0 212 736 00 36

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT