Maxi Market’lerde indirim günleri başlıyor

Alışveriş Alışveriş Maxi Market’lerde indirim günleri başlıyor

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 27 Mart 2008 Perşembe

Firma: Maxi Market

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 27, 2008
Mart ayında Maximize Kart sahiplerini, yüzlerce sürpriz üründe %50’ye varan indirim avantajı bekliyor
Maxi Market’lerde indirim günleri başlıyor!
“Sözde değil, özde tüketici hakları” sloganıyla müşterilerine hizmet sunan Maxi Market, 07-27 Mart tarihleri arasında Maximize Kart sahiplerine özel indirim günleri kampanyası başlatıyor. Maximize Kart sahipleri kampanya boyunca tekstilden gıdaya, temizlik malzemelerinden meyve&sebzeye kadar tüm ürün gruplarında her gün yüzde 50’ye varan sürpriz indirimlerden yararlanacak.

Gerçekleştirdiği avantajlı kampanyalar ile fark yaratan Maxi Market, Mart ayında Maximize Kart sahiplerine özel indirim fırsatları sunuyor. 07 – 27 Mart tarihleri arasında Maxi Marketlere gelen Maximize Kart sahiplerini, tekstilden gıdaya yüzlerce ürün grubunda her gün yüzde 50’ye varan sürpriz indirimler bekliyor.
Maximize Kart sahiplerine özel Mart ayı indirim günleri kampanyası Silivri, Çengelköy, Haznedar, İstinye, Beylikdüzü ve Tekirdağ’daki tüm Maxi Market’lerde uygulanıyor.

Maximize Kart sahibi olmak çok kolay!
Maxi Marketlerin müşterilerine sunduğu özel kampanyalardan yararlanmak için Maximize Kart sahibi olmak yeterli. Maxi Market müşterileri, Maxi City Alışveriş Merkezleri’nin Danışmalarına ya da market içindeki müşteri hizmetleri bölümüne nüfus cüzdanları ile gelerek, herhangi bir ücret ödemeden anında kişiye özel Maximize Kart’larını alabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT