Max’ın ve paranın icadından sonraki en büyük buluş: Max Para!

Alışveriş Alışveriş Max’ın ve paranın icadından sonraki en büyük buluş: Max Para!

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Max

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
Max’ın ve paranın icadından sonraki en büyük buluş: MAX PARA!
Yaratıcı ve yenilikçi promosyonları her yıl merakla beklenen Max, Max Para ile dondurmada bir ilke imza atıyor. Çocuklara anında kazanma, kesin kazanma ve kazandıkça kazanma fırsatı sunan Max Para’larda BOŞ YOK!

Ocak-Haziran 2009 süresince devam eden Max Para promosyonu, çocuklara anında indirimli veya bedava Max kazanma fırsatı sunarken, aynı zamanda onları eğlenceye davet ediyor.

Topla Max Para’ları, kap Max’ları!
Max Kakao, Max Vanilya, Max Antep Fıstığı, Max Çilek ve Tozpembe, Karbeyaz, Şokomax’larda “BOŞ YOK!” Bu dondurmalardan birini alan çocuklar 5/10/25/70 kuruş değerindeki "Max Para"ları anında kazanıyor. Dondurmasını yiyip Max Para’sını alanlar, bir sonraki dondurmasını Max Parası kadar indirimli veya tamamen bedava alıyorlar. 5 kuruş çıktığında 65 kuruş; 10 kuruş çıktığında 60 kuruş; 25 kuruş çıktığında 45 kuruş ekleyerek; 70 kuruş çıktığında ise bedava bir şekilde çocuklar Max’larını bakkaldan alabiliyorlar.
Tüm Türkiye’de stoklarla sınırlı olarak gerçekleşecek kampanya dahilinde, çocuklar anında kazanıyor, kesin kazanıyor, kazandıkça kazanıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT