Maxo Çubuklarla `Max`imum Eğlence Hayal Gücünde

Alışveriş Alışveriş Maxo Çubuklarla `Max`imum Eğlence Hayal Gücünde

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Algida

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 16, 2008
MAXO ÇUBUKLARLA ‘MAX’IMUM EĞLENCE HAYAL GÜCÜNDE
Sürprizleri her yaz heyecanla beklenen Max, bu yıl yaratıcılık ve eğlenceyi Maxo Çubuklar’da buluşturdu. Topaç mekanizmasıyla ‘Max’imum eğlence sunan Maxolar, ayrıca frizbi özelliği taşıyor ve birbirine eklenerek yeni oyuncaklar yaratma fırsatı sunuyor. Maxolar ışığa tutulduğunda üzerlerindeki Marvel karakterleri üç boyutlu olarak görülebiliyor. Nisan - Haziran ayları boyunca devam eden promosyonda, çubuklardaki “bedava” yazısını bulanlar, anında bir adet Max kazanıyor.

Türkiye’de çocukların en sevdiği dondurma markası olan Max, çocuklara bu yıl da yepyeni ve eğlenceli oyunlar sunuyor. Geçtiğimiz yıl frizbi ve yeni oyuncaklar yaratma özelliğiyle çocukların kalbini çalan Maxo Çubuklar, bu yıl topaç mekanizması. Çocuklar Maxo’ları ister frizbi gibi fırlatıyor, ister birbirine ekleyerek hayal güçlerini ortaya koyuyor. Dondurmanın içinden çıkan çubuk, Maxolar’ın ortasından geçirilip döndürüldüğünde topaç halini alıyor.

Maxolar’ın üzerinde ayrıca çok sevilen Marvel karakterlerinin resimleri bulunuyor. Maxolar ışığa tutulduğunda üzerindeki Spiderman, Wolverine, Elektra, Hulk, Taş Adam ve Demir Adam karakterleri üç boyutlu olarak görülebiliyor. 8 farklı renkteki Maxo Çubuklar, sunduğu geniş eğlence imkanı ile çocukların dünyasını renklendiriyor.

“Bedava” yazılı çubukları bulan çocuklar ayrıca dondurma keyfini de ikiye katlıyor. Çocukları eğlendirmeyi ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlayan Maxo Kampanyası, Nisan ve Haziran ayları boyunca geçerli olacak.

“Çocuklar oyunla dünyayı keşfederler”
Oyunun çocuklar için vazgeçilmez olduğunu söyleyen Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Bilgen, “Çocuklar oyunla dünyayı keşfederler, diğer kişilerle kuracakları ilişkileri öğrenirler, kendi yeteneklerini ve güçlerini test ederler, yeni fikirleri denerler ve farklı aktiviteleri deneyecek kadar yetkin bir hale gelirler” diyor.

Bilgen, oyun amaçlı hazırlanan Maxo çubuklarının faydalarını şöyle anlatıyor: “Oyunun hazır hale getirilişi, oynanışı, el-göz koordinasyonu ve ‘ince motor becerileri’nin gelişimine; hareket eden Max çubuklarının peşinden koşma, yakalama, yerden alma gibi hareketler, ‘kaba motor gelişime’ fayda sağlar. Oyunun renk, şekil ve boyuta dair özellikleri, farklı kavramların kazanılmasında destek olur. Çocuğun arkadaşlarıyla bu oyunu oynarken kazanma-kaybetme sonuçlarını yaşaması, bu sonuçların uyandırdığı duyguları taşıyabilmesi ve bu duygularla baş edebilme mekanizmalarının gelişmesine yardımcı olur. Diğer çocuklarla oynamak, çocuğun sosyalleşmesine, kuralları ve paylaşımı öğrenmesine yardımcı olur.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT