Middleist - İstanbul’un merkezinde yeni bir yaşam alanı

Alışveriş Alışveriş Middleist - İstanbul’un merkezinde yeni bir yaşam alanı

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Mart 2008 Perşembe

Firma: Middleist

Telefon: 0212 221 55 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 6, 2008
“Middleist” İstanbul’un merkezinde yeni bir yaşam alanı
Site yaşamının her geçen gün daha cazip hale geldiği İstanbul’da, şehir merkezlerinden uzak birçok proje hayata geçiyor. Bu yaklaşımı değiştiren, 27 yıllık geçmişi ile birçok başarılı çalışmayı hayata geçirmiş olan Ortadoğu Group, Middleist projesi ile şehrin tam ortasında ama kent kargaşasından uzak yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Kentsel dönüşüm süreciyle birlikte Avrupa’nın ve dünyanın en modern şehirlerinden biri olma yolundaki İstanbul’un gözde merkezlerinden Şişli’de, şehrin içinde ama karmaşasının dışında konumlandırılan Middleist, çağdaş mimarisi, peyzajı, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile farklılaşıyor.

İstanbul’un merkezi Şişli’de boy gösterecek olan Middleist, toplam 182 daireden oluşuyor. Eksiksiz bir teknolojik altyapıya sahip olan, en küçük detayın bile düşünüldüğü projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 (dubleks) daireler, aile ortamının huzurunu sunuyor.

Perpa İş Merkezi’ne 150 metre, Memorial Hastanesi’ne 125 metre, TEM Otoyolu’na 700 m. ve E5 Karayolu’na 500 m. uzaklıkta olan Middleist, İstanbul’un merkezinde huzur ve keyfin birarada olduğu bir yaşam sunarken, oturanlarına trafiğin artık sorun olmaktan çıkacağı bir yaşam vadediyor.

Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra, yerleşim alanının altında konumlandırılan her daire için 2 araçlık kapalı otopark, göz zevkinize ve rahat kullanıma hitap eden ferah odalar, çocuk kreşi, marketi, spor alanları, fitness ve güzellik salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, proje yer alan detaylardan sadece birkaçı.

Detaylı bilgiye www.middleist.com adresinden veya 0212 221 55 00 no’lu telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT