Mithat Selection Erkeği Çekiciliğiyle Baştan Çıkarıyor

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection Erkeği Çekiciliğiyle Baştan Çıkarıyor

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 17 Eylül 2007 Pazartesi

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 17, 2007
MİTHAT SELECTION ERKEĞİ ÇEKİCİLİĞİYLE BAŞTAN ÇIKARIYOR
Mithat Selection Sonbahar/Kış Koleksiyonu, erkeğin karşı konulamaz çekiciliğini vitrinlere taşıyor. Mithat Selection erkeği; yeni sezonda kendine güvenen güçlü yapısı ve yaydığı pozitif enerjiyle etrafındakileri baştan çıkarıyor.

“Mithat Selection 2007 - 2008 Sonbahar/Kış Sezonu”nun ana renkleri arasında gri, kahve, lila, tarçın ve yeşil gibi canlı renklerin yanı sıra siyah ve lacivert gibi klasik renkler yer alıyor. Kombinasyonlarda ise: kahve-mavi, bej-gri, kahve-tarçın, bordo-lacivert gibi canlı renklerle birlikte siyah-siyah, kahve-kahve, gri-gri gibi ton in ton koyu renkler kullanılıyor.

Klasik takım elbiselerde mikro desenli kumaşlar çoğunlukta. Bu kış ağırlığını daha fazla hissedeceğimiz kadife kumaşlar, farklı desenlerle koleksiyondaki yerini alırken klasik giyimle casual giyim arasındaki köprüyü kuruyor. Klasik grupta yer alan ceketler belirgin geniş omuzlara sahip, fakat önceki sezonlardan farklı olarak bele doğru keskin hatlarla daralıyor, bu da ceketin dinamikleşen siluetini ön plana çıkararak daha yumuşak bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Mithat Selection, metropol erkeğinin gardırobunda gittikçe önemini arttıran casual giyim için de bu yıl oldukça fazla çeşit sunuyor. Bu grupta yer alan spor pantolonlar, renkli trikolar ve spor gömleklerde cesurca kullanılan mavi, turuncu, mor, pembe ve sarı koleksiyonun genç ruhunu yansıtıyor.

Koleksiyondaki klasik gömleklerin bazılarında organik pamuktan üretilen kumaşlar tercih edildi. Klasik kalıpların dışına çıkılarak özellikle hareketli bir yaşantıya sahip erkekler için düşünülen dar kalıplı casual gömlekler çoğunlukla koyu renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor.

Kumaş seçimlerinde kaliteden taviz vermeyen Mithat Selection, düğme astar gibi tamamlayıcı aksesuarlarda da en kaliteli materyalleri kullandı. Modern hayatın getirdiği hızlı yaşama ayak uyduracak şekilde tasarlanan spor mont ve kabanlara nano-teknolojik işlemler uygulanarak su ve rüzgar geçirmezlik, kırışmazlık gibi özellikler kazandırıldı.

Tam balıkçı, yarım balıkçı, polo, V yaka ve süveter modellerde üretilen ve casual giyim tarzını yansıtan geniş renk açılımlarına sahip trikolar da Mithat Selection mağazalarında yerlerini aldı. Triko grubunda tercih edilen renkler ise; kahve-mavi, kahve-gri kombinasyonları ile kırmızı, mor, turuncu gibi canlı renkler.

Mithat Selection, 2007–2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu katalog çekimleri, Belek’in eşsiz güzelliğiyle bütünleşen Rixos Premium Belek Hotel’de, ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin tarafından gerçekleştirildi. Çekimlerde Avrupa’nın en iyi 20 modeli arasında gösterilen İspanyol asıllı Oriol Elcacho tercih edildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT