Mitsubishi`nin 2010 Modelleri Fırsatlarla Geldi

Alışveriş Alışveriş Mitsubishi`nin 2010 Modelleri Fırsatlarla Geldi

Tarihler: 07 Eylül 2009 Pazartesi ~ 07 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Mitsubishi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2009 ~ Eki 7, 2009
2010 Model Mitsubishi Colt Sürüş Keyfi İndirim Fırsatı İle Taçlanıyor

Mitsubishi ailesinin en genç üyesi Colt 2010 modellerinde de fırsat sunuyor. Kampanya ile satışa sunulan 2010 model Colt’lar şık ve farklı tasarımı ile sınıfında iddiasını sürdürüyor

Mitsubishi Motors ailesinin en genç üyesi Colt; sportif görünümü, keskin hatları ve üstün tasarımı ile 2010 modellerinde de iddiasını sürdürüyor. Yüksek standart donanım seviyesi ile dikkat çeken Mitsubishi Colt’un 2010 modelleri indirim fırsatı ile de sürüş keyfini taçlandıracak. Kampanya kapsamında 27.950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Mitsubishi Colt’lara 3.000 TL’ye varan indirimle sahip olmak isteyenlerin Temsa Global yetkili satıcılarına uğraması yeterli olacak.

Ailenin en küçük üyesi olmasına rağmen, geniş iç mekanıyla güvenlik ve konfor sağlayan Mitsubishi Colt, 1,032 litreye çıkabilen bagaj hacmiyle de tam bir aile dostu. Köpekbalığı burnuna benzeyen ön bölümüyle ilave rüzgârlığa ihtiyaç duymadan güçlü bir yol tutuşu sağlayan Colt, sürücü-yolcu ön ve yan hava yastıkları, 15” hafif alaşım jantlar, yol bilgisayarı, MP3 çalar girişli- direksiyondan kumanda edilebilen müzik sistemi, Cruise Control (Hız sabitleme sistemi) ve soğutuculu torpido gibi sürücülerin olmazsa olmazı birçok standart özelliği de üzerinde barındırıyor.

1.3 motora sahip ve 5 ileri düz vites veya 6 ileri AllShift otomatikleştirilmiş düz vites şanzımanı bulunan Mitsubishi Colt’un tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatları ise şöyle;
Mitsubishi Colt 3 Kapı : 1.3 AMT INVITE : 27.950 TL
Mitsubishi Colt 5 Kapı : 1.3 MT INVITE : 27.950 TL
Mitsubishi Colt 5 Kapı : 1.3 AMT INVITE : 28.950 TL

2010 Model Köpekbalığı Mitsubishi Lancer Yürekleri Titretecek

Köpekbalığını andıran görünümüyle yollarda fark yaratan Mitsubishi Lancer’ın 2010 modelleri tasarımıyla olduğu kadar fiyatıyla da yürekleri titretecek. Yakıt tüketimi daha da azalan 2010 model Mitsubishi Lancer’lar 34.500’den başlayan fiyatlar ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Gerek performans gerekse yol tutuş becerisiyle birçok rakibini geride bırakan Mitsubishi Lancer 2010 modeliyle Eylül ayında tutkunları ile fırsatlarla buluşmaya hazırlanıyor. Mitsubishi’nin çevreye duyarlılığı ile yaptığı çalışmalar kapsamında 2010 model Mitsubishi Lancer MT kilometre başına 9 gram daha az karbondioksit (CO2) salımı sağlayacak. Tüm versiyonlarda geliştirilen kişiselleştirme fonksiyonları ile de daha güvenli ve keyifli sürüş imkanı sunacak.

Kampanya kapsamında 34.500 TL`den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan agresif görüntüsüyle köpekbalığını andıran 2010 model Mitsubishi Lancer’lar keskin hatları, her koşula meydan okuyacak kadar güçlü ve atik yapısıyla yine yollarda fark yaratacak. Jet uçaklarının hava emiş sistemlerinden esinlenilerek tasarlanan yırtıcı bir görünümlü ön ızgarasını, köpekbalığı ağzı şeklindeki ters açılı burnunu, uzun kaputunu, arkaya doğru yükselen bel çizgisini ve bagajını içeren görsel kimliğiyle de yine dikkatleri üzerine çekecek.

Köpekbalıkları Şimdi Daha Kârlı
Mitsubishi Lancer’ların 2010 modellerinde motor ve egzos sistemi değişiklikleri ile iyileştirme sağlanarak yakıt tüketimindeki tasarruf artırıldı. Yapılan iyileştirme kapsamında Lancer’lar daha az yakıt tüketecek. Lancer Inform ve Invite manuel vitesli modellerde 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 6,4 litreden 6,1 litreye indi.

Lancer Yeni Özellikleri İle Daha da Çekici
Otomatik ve manuel vitesli Invite ve Inform modelleri, mevcut kişiselleştirme özellikleri geliştirilerek piyasaya sunulacak. Inform ve Invite modellerinde bulunan özellikler arasında; uzaktan kumanda ile cam kontrolü, elektrikli cam zamanlayıcı, açık kapı alarmı ve 55 km ve üzeri acil frenlerde devreye giren dörtlü flaşör yer alıyor. Manuel ve Otomatik vitesli Invite modelinde ise ön sis farı, yağmur sensörü ve far sensörünün standart olarak sunulması ise dikkat çekiyor.

Tasarımının yanı sıra, güçlü donanım özellikleri ve geniş iç hacmiyle de yolların en gözde aracı olan Lancer, sıra dışı yol tutuşunun yanısıra; sürüş karakteristiğiyle de beklentilerin ötesine taşıyor. 4570 mm`lik uzunluğuyla bir üst segmentin büyüklüğüne sahip olan Mitsubishi Lancer’ın tüm modellerinde ABS ve EBD’nin yanında; ön, yan, perde ve diz hava yastıkları da standart olarak sunuluyor.

Düşük yakıt tüketimi ve güvenlik donanımı ile de sınıfında liderliğe oturan Lancer, MIVEC motor teknolojisi (Değişken supap zamanlaması), ASTC (Aktif Denge ve Çekiş Kontrolü), 1.5L 109 PS manuel, 1.5L 109 PS otomatik ve 1.8L 143 PS CVT (sonsuz kademeli) otomatik şanzıman ile hayranlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT