Mobil Dünyada Callcium Devrimi

Alışveriş Alışveriş Mobil Dünyada Callcium Devrimi

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 20 Mart 2006 Pazartesi

Firma: Callcium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 20, 2006
Yepyeni bir gençlik markası doğdu
Mobil dünyada Callcium devrimi

Arkadaşınızın yerini cep telefonunuzdaki harita üzerinde görmek ister misiniz? Peki ya Atatürk Havalimanı’nın uçuş bilgilerini dakikası dakikasına takip etmek? Tek bir tuşla hamburger ve pizza sipariş etmeye ne dersiniz? Bunlar gibi daha pek çok ayrıcalıklı servis Callcium’un benzersiz hizmet paketinde sizleri bekliyor. Üstelik ücretsiz...

Artık cep telefonu üzerinden yepyeni bir “sosyo-teknoloji”ye sahibiz. Cep telefonu kullanıcılarına inanılmaz olanaklar sunan Callcium, mobil dünyanın görünümünü tamamen değiştiriyor. Callcium’un benzersiz hizmet paketi sayesinde telefonunuzda oluşturduğunuz arkadaş listesindeki kişilerin yerini harita üzerinde görebilir, GPRS üzerinden neredeyse ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz. Üstelik en yeni haberleri, İMKB verilerini ve Atatürk Havalimanı uçuş bilgilerini en güncel şekilde takip edebilirsiniz. Tüm bunlar ve daha pek çok katma değerli servis Callcium kullanıcılarını bekliyor. Hem de bu hizmetlerin tümünü bir arada dünyada ilk kez Callcium sunuyor. Üstelik de ücretsiz. www.callcium.com adresini ziyaret ederek servislerden nasıl yararlanabileceğinizi ayrıntılı olarak görebiliyorsunuz.

Callcium, mobil dünyada devrim yaratan özelliklere sahip, yepyeni bir gençlik markası. Symbian işletim sistemiyle çalışan tüm cep telefonlarında kullanılabiliyor. Küçük ve ücretsiz bir programı cep telefonunuza yükleyerek servisten anında yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Katma değerli mobil telekomünikasyon servisleri alanında faaliyet gösteren Cenicon tarafından sunulan Callcium, mobil dünyada tam anlamıyla bir devrim yaratıyor. Çünkü Callcium kadar geniş hizmet paketi sunan bir mobil ürün dünyada ilk kez kullanıma sunuluyor. Callcium’un teknolojisinin ardında ise yeni nesil katma değerli mobil hizmetler sunan ABD merkezli Telenity firması yer alıyor.

Dünyadaki en geniş hizmet paketi. Üstelik ücretsiz...
Callcium üyeleri, arkadaş listelerinde bulunan kişilerle anında mesajlaşabilir ya da numaraları görünmeden sesli sohbet yapabilirler. Üstelik Callcium sisteminde yüklü olan ayrıntılı harita üzerinde, arkadaşlarının yerini görebilirler. Callcium’un istediğiniz özelliklere sahip arkadaş bulabilmenize yardımcı olan gelişmiş arama özellikleri de var. Üstelik Callcium, GPRS üzerinden son derece ucuza mesajlaşma olanağı da sunuyor ve arkadaş listenizdeki kişilerle aynı bölgeye geldiğiniz zaman sizi otomatik olarak uyarıyor.

Callcium üyeleri pek çok farklı ve benzersiz hizmetten de yararlanma olanağına sahipler. İhtiyaç duyduğunuz bilgilendirme servislerine en hızlı ve kolay şekilde erişim imkanı veren Callcium, tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak sunuyor. Dilerseniz Türkiye ve dünyadan en güncel gündem, magazin, spor, vb. haberlerini resimli olarak görüntüleyebilir, dilerseniz döviz kurları ve İMKB verilerindeki son duruma göz atabilirsiniz. Belli başlı illerimizin hava durumu bilgilerine bakabilmek de mümkün. Bilinmeyen numaralar servisini hiç beklemeden kullanabilmenize olanak veren bir özellik ve gereksinim duyduğunuz adreslere kolaylıkla erişebilmenizi sağlayan sarı sayfalar da Callcium’un hizmet paketinde unutulmamış.

Callcium’un benzersiz ve hiçbir yerden mobil olarak ulaşmanızın mümkün olmadığı bir diğer hizmeti ise İstanbul Atatürk Havalimanı’nın tüm güncel uçuş bilgilerini cep telefonunuzun ekranına kadar getiriyor. Böylece iç ve dış hatlarda iniş ve kalkış saatlerini, gecikmeleri anında görebiliyor, günlük planınızı bu doğrultuda rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Callcium üyeleri aynı zamanda cep telefonlarından pizza ve hamburger siparişi de verebiliyorlar. Restoranların güncel mönülerini resimli olarak görüntüleyip, tek bir tuşa basarak siparişinizi iletebiliyorsunuz. Şu an itibariyle Domino’s Pizza ve McDonald’s’tan sipariş verebilen Callcium üyelerini önümüzdeki günlerde pek çok sürpriz bekliyor.

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Callcium kullanıcıları sistem üzerinden benzersiz fiyatlarla logo, melodi ve oyun satın alabiliyorlar. Callcium dünyada ilk kez Türkiye’de kullanıma sunulmuş bulunuyor. Sırada ABD ve Hindistan var.

Callcium’un renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını açtığını belirten Telenity ve Cenicon’un kurucuları arasında yer alan ve her iki şirkette de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Eşref Özülkülü şunları söyledi: “Telenity’nin hedefi mobil hizmetler alanında dünyanın önemli oyuncuları arasında yer almak. Bugüne dek gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla da bu doğrultuda önemli adımlar attık. Callcium mobil dünyanın görünümünü tam anlamıyla değiştiren bir ürün. Bundan sonra dünya çapında kullanıma sunacağımız yeni ürünlerimizle de önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz.”

Yıl sonuna kadar Callcium’un 1 milyon aboneye ulaşacağını tahmin ettiklerin belirten Cenicon Genel Müdürü Çağatay Arslan ise şu noktalara değindi: “Cep telefonları artık yaşam biçimimizin ayrılmaz bir parçası haline gelmiş bulunuyor. Durum böyleyken, katma değerli mobil hizmetler sektörü geleceğin dünyasının şekillenmesinde öncü rolünü üstleniyor. Callcium’u gençlerin bir numaralı eğlence arkadaşı olarak görüyoruz. Çünkü Callcium geniş hizmet paketinde yer alan servislerle cep telefonu kullanıcılarının her türlü mobilite ihtiyaçlarına yanıt üretiyor. Dünyada ilk kez Callcium kadar geniş bir hizmet paketi tek bir mobil ürünün içerisinde kullanıma sunuluyor. Üstelik de ücretsiz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT