Mobilyada Deriyi Tuvale Dönüştüren Hancock & Moore, Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Mobilyada Deriyi Tuvale Dönüştüren Hancock & Moore, Türkiye’de

Tarihler: 12 Kasım 2007 Pazartesi ~ 17 Kasım 2007 Cumartesi

Firma: İca Home & Garden

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2007 ~ Kas 17, 2007
Mobilyada Deriyi Tuvale Dönüştüren Hancock & Moore, Türkiye’de…
Dünyaca tanınmış deri oturma grupları üreticisi Hancock&Moore ürünleri İCA Home&Garden tarafından ülkemizde de satışa sunuldu.

Ülkemiz mobilya sektörünün öncü firması İCA Home&Garden, dünyaca ünlü deri oturma grupları üreticisi Hancock&Moore ürünlerini Türkiye’de satışa sundu. Geçmişi çok eskiye dayanan ve önemli deri sanatçılarıyla çalışan Amerika merkezli Hancock&Moore firması, dünyanın sayılı deri mobilya üreticileri arasında yer alıyor.

Şirketin kurucularından Jimmy Moore, tanınmış bir deri işleme ve döşeme sanatçısı konumunda bulunuyor. Şirkette çalışan deri sanatçılarının tamamı en az Moore kadar maharetli ve tecrübeli kişilerden oluşuyor. Derilere doğal sığır damgasından eskitme gölgelere kadar her türlü efekt, renk ve doku uygulanabiliyor. Hancock&Moore kanepelerinin her birinin iskeletlerinin yapımında 17 usta toplamda 80 saatin üzerinde çalışıyor. Başlangıcından bitimine kadar 21 farklı aşamadan geçen her bir koltuk ve kanepenin 50 farklı çeşidi bulunuyor. Çeşitler arasındaki farklar ise renk, cila, doku kombinasyonlarıyla sağlanıyor. Hancock&Moore tarafından üretilen deri kanepe ve koltuk döşemelerinin dekoratif birleşim yerlerinde ve köşelerde kullanılan 7-8 çeşit dikiş, delik, atkı, örgü ve biye modeli de elle yapılıyor.

Hancock&Moore marka deri oturma gruplar tüm İCA Home&Garden mağazalarında, satışa sunulmuş bulunuyor. İCA Home&Garden, Hancock&Moore ürünlerini görmek isteyenleri mağazalarına davet ediyor. Dünyanın en seçkin markalarını ülkemiz pazarına sunan İCA Home&Garden, geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Dünyanın önde gelen mobilya markalarını ve aksesuarlarını Türkiye’ye getiren İCA Home&Garden tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT