Molton Brown ile Evde Keyif Zamanı

Alışveriş Alışveriş Molton Brown ile Evde Keyif Zamanı

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Birbirinden özel ve farklı içerikteki el kremleri ve jelleri, sabunları ve şampuanları, vücut losyonları ve bakım ürünleri ile tanınan İngiliz markası Molton Brown evde keyifli zaman geçirmek için ihtiyacınız olan birçok ürüne sahip.

Intoxicating Davana özel serisi içeriğindeki pelinotu çiçeğinin verdiği benzersiz koku yanında cildi nemlendiren ve saten yumuşaklığı kazandıran etkisiyle bayanlar için ideal ürünler sunuyor. Baş döndürücü kokusuyla cildinizi besleyen ve günün tüm yorgunluğunu uzaklaştıran vücut şampuanını, vücut kremi ile beraber kullanarak etkisini zirveye taşıyabilirsiniz. Seriye ait bir diğer ürün olan Davana Blossom Eau de Parfum, pelinotu çiçeğinin portakal özleri ve yaseminle buluşmasıyla ortaya çıkan eşsiz bir deneyim sunuyor.

Kendine vakit ayırmanın sadece kadına özgü olmadığına inanan Molton Brown erkek bakımına da özel bir önem veriyor. Bracing Silverbirch serisine ait vücut şampuanı sağladığı ferahlık sayesinde güne hızlı bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal. Kayın ağacı yaprağı ve kabuğundan elde edilen özlerle hazırlanan ürünler sayesinde vücudunuzdaki gerginlik ve yorgunlukla vedalaşabilirsiniz. Toksinlerin atılmasını ve kasların rahatlamasını sağlayan Bracing Silverbirch serisine ait ürünler aynı zamanda taze orman aromasını cildinize taşıyor.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown, Türkiye’de tüm V2K Designers, Vakkorama mağazaları ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor.

www.mbturkey.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT