Momidea´dan Yeni Doğanlar İçin Organik Giysiler

Alışveriş Alışveriş Momidea´dan Yeni Doğanlar İçin Organik Giysiler

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 09 Aralık 2010 Perşembe

Firma: Momidea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Ara 9, 2010

"Anneler Rahat, Bebekler Mutlu.." sloganıyla hamile ve emziren annelerin ihtiyaçlarına yönelik tasarımlar yapan Momidea, yeni doğan bebekleri de düşünerek zararlı zirai ilaç veya gübre kullanılmadan yetiştirilmiş pamuktan organik bebek giysileri üretti.

MOMIDEA KITTY serisinin organik ipliklerden üretilmesiyle bebeğin hassas teni organik pamuğun eşsiz yumuşaklığını hissediyor ve daha sağlıklı biçimde yetiştirilen pamuk hem çiftçimize hem de çevremize fayda sağlıyor..

Momidea, dünyada ilk kez hamilelik ve emzirme fonksiyonlarını tek kıyafette birleştirerek fark yaratan koleksiyon olma özelliğini taşımaktadır. 15 yılı aşkın bir pazarlama tecrübesi ve nitelikli bir iş geliştirme ekibinin ürünü olan MOMIDEA mottasındaki "Anneler Rahat,Bebekler Mutlu.." sloganını hayata yansıtmak üzere kurulmuş olup tüm çalışmalarını bu eksende yürütmektedir.

Anne adayının hamilelik döneminden başlayarak, doğumla birlikte emzirme döneminin sonuna kadar ihtiyaç duyacağı her türden ürünü tasarlamak, üretmek ve bu ihtiyaca karşılık gelecek şekilde sunmak Momidea’nın ana gayesidir. Momidea, ürünleri ile dokunduğu kitlenin anneler ve bebekler olduğunun bilinciyle, kullanım kolaylığını içeren tasarımdan başlayarak, kumaş seçimi ve dikimine, yıkama, ambalaj ve tüketiciye transferine kadar her bir aşamasında bir "anne titizliği" sorumluluğu taşımaktadır. Bu amaçla her bir ürün tüketiciye sunulmadan önce daha ar-ge aşamasında her bedenden, her seviyeden, her iklim ve hemen her cilt tipine uygun deneklerden oluşan gruplarla titizlikle denemeler yapılarak geniş bir analiz sürecinden geçirilmektedir.

Momidea tasarım ekibi tüm dünyadaki gelişen kumaş tipleri, dikiş stilleri ve konfora dayalı her türlü gelişmeyi takip ederek, bütün bunların ötesinde "öncü" kimliğiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT