Morphy Richards`tan Çok Kazançlı Anneler Günü Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards`tan Çok Kazançlı Anneler Günü Kampanyası

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2008 Perşembe

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 15, 2008
Morphy Richards`tan çok kazançlı Anneler Günü kampanyası:
Ekmek kızartma ve su ısıtıcısı toplam 228 değil 199 YTL

Anneler Günü`nde ne alsam sorusunun en kazançlı ve şık cevabı, ünlü İngiliz markası Morphy Richards`ta. İkisi de çok stil bir tasarıma sahip ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısını birlikte aldığınızda 228 değil, 199 YTL ödüyorsunuz. Üstelik birini annenize hediye eder, öbürünü kendiniz kullanabilirsiniz.

Dünyanın en köklü ve stil elektirikli ev aletleri markası Morphy Richards, birbirinden kullanışlı ürünleriyle En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com, Boyner Capitol, Boyner Kadıköy, Teknosa ve Metro gibi zincir mağazalarda ve tekno marketlerde….

Morphy Richards ekmek kızartma makinesi, beyaz boyalı paslanmaz çelik gövdesi ve değişken genişlikli ekmek kızartma bölmesiyle annenizin evine çok yakışacak. Üstelik sandviç ısıtma ızgarası da var.

Morphy Richards su ısıtıcısı ise 1,7 litre su kapasitesine sahip. Beyaz boyalı paslanmaz çelik gövdesiyle son derece şık, yumuşak tutuşlu sapıyla çok kullanışlı… Üstelik su kaynadığında düdük sesi sizi uyarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT