Mutfak Teknolojisinde Devrim

Alışveriş Alışveriş Mutfak Teknolojisinde Devrim

Tarihler: 20 Eylül 2006 Çarşamba ~ 02 Ekim 2006 Pazartesi

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2006 ~ Eki 2, 2006
MUTFAK TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM
ZÜCHEX ULUSLARARASI ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI VE HEDİYELİK EŞYA FUARI’NA KATILAN MEHTAP MUTFAK GEREÇLERİ, YENİ ÜRÜNLERİ ROCKY SERİSİ VE PRACTİCA SET’İ TANITTI.

Mutfaklarında sağlık, kalite ve estetikten ödün vermeyenlerin seçimi Mehtap Mutfak Gereçleri, en yeni ürünleri Rocky Serisi ve Practica Set’i görücüye çıkardı. Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15-19 Eylül 2006 tarihleri arasında bu yıl onuncusu düzenlen Züchex Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Hediyelik Eşya Fuarı’na katılan Mehtap Mutfak Gereçleri, 2. holde 246 numaralı 250 m2’lik stantta yer aldı. Fuar boyunca stantta Mim sanatçısı ve Keman sanatçısı tarafından sanal yemek pişirme gösteri yapıldı. Du pont Teflon’un Türkiye’de lisanslı ilk kullanıcısı olan Mehtap Mutfak Gereçleri’nin yeni serisi Rocky; dayanıklı Teflon@Plantinum iç kaplama, özel dizayn kalın döküm gövdeye sahip. Ayrıca tencereler için fırında kullanabilme, PTFE bazlı yüksek ısıya dayanıklı kolay temizlenebilen dış boya özellikleri mevcut.

Practica Set ise çıkma sap ile kullanılıp, 28 cm tepsi, 20 cm sahan, 24 cm derin tencere ve 26 cm pilav tenceresinden oluşmaktadır. Fırına girebilen ve saklarken yer tutmayan Practica Set, adından da anlaşılabileceği gibi ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olacak. Mehtap, Dupont teflon garantisi ile dünyanın en iyi yanmaz yapışmaz yüzeyine sahip olan ürünlerinde sağlığın yanı sıra mutfaklarda tasarruf sağlaması ile de dikkat çekiyor. Mehtap Mutfak Gereçleri, Ar-Ge Departmanı tarafından geliştirilen MultiMicron® teknoloji özelliği tencere ve tavalara 25 kat daha uzun ömürlü kullanım olanağı sağlıyor.

Ayrıntılı bilgi için www.mehtap.com..tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT