Müzayede Tarihinde Bir İlk Gerçekleşiyor: Binlerce Dolarlık Osmanlı Sanat Eserleri 100 Tl Başlangıç Fiyatıyla Satışa Sunuluyor

Alışveriş Alışveriş Müzayede Tarihinde Bir İlk Gerçekleşiyor: Binlerce Dolarlık Osmanlı Sanat Eserleri 100 Tl Başlangıç Fiyatıyla Satışa Sunuluyor

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: Nika Müzayede

Adres: Abidiye Hürriyet Cad.Palazoglu Sok. No:7 Kat:1 D:3 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 343 69 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Ara 26, 2010

NİKA MÜZAYEDE’nin düzenleyeceği müzayede 26 ARALIK 2010 PAZAR günü saat 15.00‘de DEDEMAN HOTEL ESENTEPE/ İSTANBUL ‘da gerçekleşecektir. Özel tanıtım 25 ARALIK tarihine kadar Şişli’deki Nika Müzayede’nin Galerisinde sergilenecektir.

455 adetten oluşan ve bir çok özel koleksiyondan derlenen çok değerli eserlerin müzayede başlangıç fiyatları 100 TL olması itibariyle müzayedeye olan ilgiyi artırmaktadır.

Müzayede de çıkan eserler arasında,17.Yüzyıl İznik tabak ve 18/19. Yüzyıl Kütahya imalatı eserler, Osmanlı Tuğralı gümüşler , Beykoz Camları, Osmanlı Hidiv Hanedanlığı’na ait eserler, Avrupa porselenleri Türk ve Oryantalist ressamlara ait tablolar, Osmanlı Tekstil sanatının seçkin örnekleri, Hatlar, Cam altları ve Osmanlı Pazarı’na yapılmış eserler değerlerinin çok çok altında görücüye çıkıyor.

Bu eserlere daha şimdiden koleksiyoncular, sanatseverler ve birçok meraklı büyük ilgi gösterilmekte.

Sanat Aktivitelerine gösterdiğiniz alakaya şimdiden teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Eserler hakkında katalog, röportaj veya fotoğraf çekimi için lütfen aşağıdaki telefondan bizi arayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT