Nasa teknolojisiyle üretilen Tempur yatakları, dört dörtlük bir uykunun garantisini veriyor

Alışveriş Alışveriş Nasa teknolojisiyle üretilen Tempur yatakları, dört dörtlük bir uykunun garantisini veriyor

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 08 Mart 2008 Cumartesi

Firma: Tempur yatakları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 8, 2008
Nasa teknolojisiyle üretilen Tempur yatakları, dört dörtlük bir uykunun garantisini veriyor
Gece uykusu sağlığımızın vazgeçilmezleri arasındadır. Ancak kaliteli bir uyku için de bazı şartların oluşması gerekmektedir. Bu nedenle nerede ve neyin üzerinde uyumaya çalıştığımız çok önemlidir. Milyonlarca insan, yaşamlarının üçte birini geçirdikleri sağlıksız yatakların üzerinde bedenlerine işkence etmekte ve çeşitli hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. Sadece bel, sırt ve boyun değil; yaşamsal organlarımızdan kalbimizin sağlığı da uykumuzla doğrudan bağlantılıdır.

Artık uzay çağını bile geride bıraktığımız günümüzde; standartlara uygun bir yatakta geçireceğimiz uyku sürecinin yaşamın süresini ve kalitesini arttırdığını tartışmaya bile gerek yoktur. Dünyanın en büyük uzay merkezi NASA’daki uzmanların belirlediği standartlara göre üretilen TEMPUR yatakları, size tam anlamıyla sağlıklı bir uykunun garantisini veriyor.

NASA standartlarında, dünyadaki en ileri teknoloji kriterleriyle üretilen TEMPUR yatakları, sizi bilinçli bir yaşama davet ediyor. Hayatınızın en önemli kararlarından birini vererek yatağınızı bir TEMPUR ürünüyle değiştirmek için sizi en kısa zamanda Türkiye genelindeki mağazalarımıza bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT