Network`den Okyanus Ve Denizlerin Enerjisini Yansıtan Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Network`den Okyanus Ve Denizlerin Enerjisini Yansıtan Tasarımlar

Tarihler: 04 Mart 2011 Cuma ~ 04 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2011 ~ Nis 4, 2011

NetWork 2011 İlkbahar Yaz Erkek koleksiyonu, sofistike detayları yeni sezonun enerjisiyle harmanlayan tasarımlar sunuyor.

NetWork 2011 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu net formlarla yorumlanan zamansız tasarımlardan oluşuyor. Tasarımcı Mehmet Acar’ın imzasını taşıyan koleksiyon, ‘Oceans & Seas’ adıyla yeni sezona açılıyor.

Red Sea, Mediterranean, Atlantic, Pacific isimli 4 ürün grubundan oluşan koleksiyonda kahverengi, vizon, bej, antrasit, gri, lacivert, siyah, beyaz ve haki ön planda. Aksan renk olarak kullanılan kırmızı, nil yeşili, bordo, bakır, turkuvaz, sarı, şarap rengi, mavi, mor ve yeşil ise koleksiyona canlılık katıyor.

NetWork 2011 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda; yün, yün-ipek, keten,coton ve birbirleriyle karışımlı kumaşlarla, modern tek ceketler, pantolonlar ve klasik takım elbiseler yer alıyor. Sezonun en önemli parçaları ise degradeli ve perforeli deri koleksiyonu. Klasik unsurlar korunarak modernize edilen deri detaylı blazer ceketler, pantolonlar ve kısa trençkotlar dikkat çekiyor. Günden geceye taşınabilen gömlek ve triko koleksiyonu süet ve koton detaylar ile yorumlanıyor.

Ceketlerde yakalar incelirken, tek düğme ve kruvaze kesim görülüyor. Yaz ayıyla birlikte kendini hissettiren keten formların yanı sıra slim fit görüntüler ilgi çekiyor. Yıkamalı deri trençkotların yanı sıra ekose desenli trençkot ve montlar koleksiyonda yer alıyor. Geçtiğimiz sezon gördüğümüz ceket-yelek-gömlekten oluşan 3’lü kombinler bu sezonda devam ediyor.

Şal yaka ceketler günlük yaşama da geçiyor. Basic ceketlerde de şal yaka detayı görülüyor. Safari ceketlerde deri detaylar kullanılırken kısa kollu gömleklerde geniş kol manşetleri ve penyelerde parça boyamalar kullanılıyor. Özel günlerin vazgeçilmezi smokin koleksiyonu ise modern ve günlük dokunuşlarla yeniden yorumlanıyor.

NetWork Erkek Aksesuar Koleksiyonu’nda; takım elbise ve smokin takımları tamamlayan yıkamalı ve perforeli deri ayakkabılar öne çıkıyor. Özellikle vizon tonlarında süet aksesuarlar bu sezon çok gözde. Casual kemerlerde el örgüsü ve süet detaylar, klasik kemerlerde ince ve şık tokalar ön planda. Her sezon geniş bir renk yelpazesinden oluşan kravat koleksiyonun da bu sene klasik takımlarla birlikte kullanılan triko kravatlar dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT