Nike LunarGlide+ 3

Alışveriş Alışveriş Nike LunarGlide+ 3

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011
Koşu ayakkabısında mükemmeli arayanlara: Nike LunarGlide+ 3

Nike, koşu ayakkabısında mükemmeli arayanlar için tasarladığı, kusursuz formuyla dikkat çeken LunarGlide+ 3’ü piyasaya sundu. Koşu esnasında ayağı yumuşakça destekleyerek üstün bir denge sağlayan Nike LunarGlide+ 3, esnek ve nefes alabilen yapısı sayesinde rahatlık sunuyor. Nike’ın koşu serisinin tasarımıyla dikkat çeken ve canlı renkleriyle göze hitap eden en yeni üyesi; koşmayı hayatının bir parçası haline getirenlerin olduğu kadar, koşu sporunun tadına yeni varanların ihtiyacına da cevap veriyor.

Hafif yapısıyla, koşarken rahatlığa önem verenlerin vazgeçemeyeceği Nike LunarGlide+ 3, ayağın doğal hareketine uyum sağlayarak ihtiyaç duyulan desteği sunuyor ve performansı artırıyor. Ayağın iç ve dış bölümü için özel tasarlanan iki parçalı orta taban sistemi “Dynamic Support”, mükemmel bir destek ve denge sunuyor, koşu esnasında ayağın içe basmasını engelliyor. Ayakkabının orta bölümünde bulunan bantlar, ayağın yan kısımlarının yanı sıra tabanını da destekliyor. Ayağı kusursuzca kavraması için özel olarak geliştirilen iç taban ise orta bölümdeki bantlarla uyumlu hareket ediyor.

Nike Koşu Ayakkabısı Tasarım Direktörü Rob Dolan, “LunarGlide+ 3’ü iyi bir denge ayakkabısı yapan başlıca özelliklerden biri olan Dynamic Support teknolojisi, koşarken yaşanan denge sorunlarını en aza indiriyor. Bu teknolojiyi, ayağı oynayan bir masayı dengelemek için konan desteğe benzetebiliriz. Ayakkabıda kullanılan her detay, koşucunun yaşadığı sorunları minimuma indirmeyi hedefliyor.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT