Nike’ın `underwear` Koleksiyonuyla Maksimum Şıklık, Maksimum Performans...

Alışveriş Alışveriş Nike’ın `underwear` Koleksiyonuyla Maksimum Şıklık, Maksimum Performans...

Tarihler: 09 Nisan 2007 Pazartesi ~ 09 Nisan 2007 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2007 ~ Nis 9, 2007
Nike’ın “underwear” koleksiyonuyla maksimum şıklık, maksimum performans...

Nike’ın 2007 ilkbahar koleksiyonunda yer alan Performance Underwear serisi, sporcu kadınlara maksimum performans ve şıklığı bir arada sunuyor. Kadın sporcuların ihtiyaçlarına göre tasarlanan Nike Performance Underwear koleksiyonunda yer alan ürünler, koşarken, dans ederken, egzersiz yaparken sınırsız hareket özgürlüğü sağlıyor. Dri-Fit kumaşıyla teri emerek cilt yüzeyinden uzaklaştırıp, sürtünmeleri ortadan kaldırıyor. Nike’ın spor sutyenleri, göğüslere binen yükü tüm vücuda eşit bir şekilde yayarak daha üstün bir destek ve rahatlık sunuyor.

Revolutionary Support Bra, ayarlanabilir göğüs ve omuz askıları ve kalıplı kupuyla mükemmel destek sağlarken, hareket kontrolünü artırıyor. Strength Bra, oyuk sırt modeli, havadar file astarı ve ayarlanabilir göğüs bandıyla her vücut tipine uyum sağlıyor. Egzersiz boyunca rahat ve güvende olmayı sağlayan iç giyim şortları ise esnek bel lastiği ve gizli dikiş detayları ile sürtünmeyi en aza indiriyor. Nike’ın yüksek performanslı Performance Underwear koleksiyonunda yer alan ürünler, ten rengi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor.

www.nikewomen.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT