Nikken bitkisel cilt bakım ürünleriyle saf ve doğal güzelliğinizi koruyun

Alışveriş Alışveriş Nikken bitkisel cilt bakım ürünleriyle saf ve doğal güzelliğinizi koruyun

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 20 Nisan 2009 Pazartesi

Firma: Nikken

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 20, 2009
“Wellness” sektöründe bir yenilik daha.. Nikken bitkisel cilt bakım ürünleriyle saf ve doğal güzelliğinizi koruyun
30 yılı aşkın tecrübesiyle, dünyada 35’den fazla ülkede faaliyet gösteren, “Wellness” sektöründeki dünya devi Nikken, yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen ürünler sunmaya devam ediyor. Nikken’in geliştirdiği bitkisel cilt bakım ürünleri ile sağlığınızdan ödün vermeden güzelliğinizi koruyabilirsiniz.
Nikken Seısho cilt bakım ürünleriyle, cildinizde doğal kaynaklardan elde edilmiş içeriklerin kullanımını ön planda tutuyor.
Vücudumuzun en büyük organı sayılan cildimiz sadece kimi unsurlara karşı bir bariyer değildir, aynı zamanda vücut ısımızı ve kan basıncını da dengeler.
Yaşam tarzınıza etkin bir cilt bakım uygulaması entegre etmek olmazsa olmaz bir gerekliliktir. Nikken ‘in saf ve doğal cilt bakım ürünleri ile sağlıklı ve güzel bir cilt sizin için erişilmez olmaktan çıkacak. Cildinizi sağlıklı beslediğinizde dış görünüşünüz güzelleşecek ama daha önemlisi siz de sağlıklı olacaksınız.

Seisho Serisi
Seisho Clear Temizleme Jeli ; Hafifçe köpüren Alo Vera özlü jel temizleyici Seisho Clear 15 aktif bitki özünden oluşan eşsiz karışımı ile cildinizi kirlerden arındırır ve cilt dokunuzu geliştirir. Kiraz ve adaçayı özü cilde parlaklık verirken çiçek özleri ve temel yağlar da cildinizi temizlerken besler.
Seisho Clearr antibakteriyel ve antienflamatuvar içerikler ile cildi kurutmadan dengeye kavuşturan sarı kantoron otu içerir.
Seisho Revitalise Tonik ; Temizledikten sonra cildin dengesini sağlamak üzere tasarlanmış Seisho Revitalise Tonik, güvercin ağacı özü ile cildi rahatlatır. Gül suyu cildi nemlendirirken yabani hercai menekşe, buğday tohumu özü ve vitamin E ile de beslenir. Seisho Revitalise Tonik büyümüş gözenekleri küçültürken, pro-vitamin B5 cildin esnekliğini sağlar ve ginkgo biloba da kan dolaşımını artırır.
Seisho Replenish Hafif Nemlendirici Krem; Normalden yağlıya kadar tüm cilt tipleri için uygun olan bu hafif ama yoğun nemlendirici özelliğe sahip krem, hücre yenilenmesini hızlandırır ve çevresel yıpranmayı azaltır. Aloe Vera ve yoğun nemlendirici fitaluronate ile formüle edilmiştir. Cilt, shea, jojoba ve badem yağlarının karışımıyla beslenir. Cildi parlatmak ve mükemmelleştirmek için canlandırıcı ebegümeci, papatya ve kadife çiçeği ile doğal bitki özleri adaçayı, ekinezya ve güvercin ağacı içerir.
Seisho Nourishing Creme-Yoğun Nemlendirici
Shea, jojoba, badem ve pirinç yağları ile antioksidan etkili beyaz çay özünden oluşan doğal bileşiklerin derin besleyici etkisine sahip yoğun nemlendiricidir. Kuru cildiniz, cildi hem gündüz hem de gece canlandırırken yağlı olmayan bu formülü sevecektir. Nikken’in özel bir parlaklık veren Botaniderm kompleksi ile birlikte sunulan bu besleyici krem, güçlü antioksidanları sayesinde serbest radikallere karşı direç sağlar.
Seisho İlluminating Serum Cilde gözle görülür bir parlaklık veren ve cildi yumuşatan devrim niteliğinde bir serumdur. Lipolight, kusurların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan özel bir karışımdır. Seramidler ve soya proteinleri cildi hızla nemlendirerek cilde ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken Sepilift cildin esnekliğini artırarak ince çizgilerin oluşmasını engeller.
Nikken Wellness Türkiye: 216 554 94 00
www.nikkenturkey.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT