Nishmark.com’dan Sevdiklerinize Stil Sahibi Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Nishmark.com’dan Sevdiklerinize Stil Sahibi Hediyeler

Tarihler: 29 Haziran 2011 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Nishmark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2011 ~ Tem 29, 2011

Butik kırtasiye alanında yeni bir dönem başlatan Nishmark’ta bulunan stil aynası ürünlerle yakınlarınıza yanlarından ayıramayacakları hediyeler verebilirsiniz. Sitede satışına yeni başlanan Kağıthane ürünleri ise İstanbul ziyaretçileri için özel tasarım hediye alternatifleri sunuyor.

Nishmark’ta, sevdiklerinize keyifle kullanacakları bir hediye almanız için gereken her şey var! Nishmark.com’daki butik kırtasiye ürünleriyle ailenizin ya da arkadaşlarınızın zevklerine göre hediyeler seçmeniz mümkün. Yakınlarınızdan renkleri ve eğlenceyi sevenler için “colorful”, iş yaşamını ön planda tutanlar için ise “elegant” başlığı altında yer alan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Nishmark markalı ürünlerle fark yaratın!
Nishmark markalı ürünler de, taşınabilir ve eğlenceli tasarımlarıyla sevdiklerinizin işini kolaylaştıracak. “Corporate Dreams”, “Corporate Spring” ve “Alphabet” kategorilerindeki ürünlerle not tutma alışkanlığı olan yakınlarınıza farklı desen ve renklerdeki not defterleri ya da defterlerden hediye edebilirsiniz. Ayrıca, Nishmark markalı “Alphabet” ürünleriyle sevdiklerinizin favori renklerine ya da isimlerinin baş harfine sahip defterlerden alarak onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

NishPen başlığı altında yer alan özel tasarım ve rahat kullanımlı bir gövdeye sahip kalemler de kalitesini tescilleyen hediye alternatifleri olarak göze çarpıyor. Graf von Faber Castell, Lamy, E+M gibi dünya markalarının sadelik ve lüksü bir araya getirdiği koleksiyonları yakınlarınızın yüzünü gülümsetecek.

İstanbul ziyaretçilerine özel hediyeler…
Nishmark’ın portföyüne yeni eklenen Kağıthane ürünleri de tatil için İstanbul’u seçen turistlere verilebilecek ideal hediyeler olarak göze çarpıyor. İstanbul temalı kitap ayraçları, magnet’ler ve bloknotlar, şehrin otantik havasını yansıtırken İstanbul’u ziyaret eden turistler için de iz bırakacak hediye seçenekleri.

Tüm bunların yanı sıra Nishmark’ta yer alan çeşit çeşit masa üstü aksesuarlarıyla da sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Yoyo, kartvizitlik, kalemlik ve ayraçlar NishEtc başlığı altında satışa sunuluyor. Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz ya da arkadaşınız için… Nishmark.com’da herkese göre bir hediye var!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT