Ömür Boyu Tatil için Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Ömür Boyu Tatil için Hazır mısınız?

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Checklife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Özgürlüğün kapılarını açın...
İnsanın kendi varlığını, gücünü, yapabileceklerini fark edebilme, kişisel derinliğini görebilmeyi anlatan Zen felsefesi ile hayat boyu özgürlüğü yakalama fırsatı sunan Checklife, aynı zamanda hayatını yeniden keşfetmek isteyenlere yeniden doğuşa çağırıyor.
Mimar Dara Kırmızıtoprak imzası taşıyan ve Zen felsefesi ile tasarlanan 2 bin m2’ lik Wellness Center; dünya masajlarına özel odaları, tüm derinliğiyle suyun iyileştirici gücünü sunan havuzları, yüzyıllardır ruhların ve bedenlerin arındığı yer olan Türk Hamamı ve dostlarla en leziz duyguları paylaşma noktası Gastro ile rakiplerinden ayrışıyor.
Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra spa, buhar odası, sauna, restaurant, cafe, bar, güzellik merkezi ve açık jakuziyi de bünyesinde bulunduran Wellness Center, doğanın dinginliğini, Zen felsefesinin getirdiği huzur ve dengeyi son teknoloji ile sunuyor.
Çok özel bir yaşam alanı yaratılmaya çalışılan projede her detay ince ince düşünülerek tasarlandı. Wellness Center’ın mimari projesi dünya çapında başarılara imza atan Amerikalı mimari grup RNM Design tarafından çizildi.

Hareketten huzura giden yol... Eve Dönüş...
Checklife, İstanbul’da yaşamanın en büyük sıkıntılarından biri olan şehir trafiğine takılmadan eve rahatlıkla ulaşmanın huzurunu sunuyor. İstanbul’un merkezine ve ana arterlerine en yakın villa projesi olan Checklife, Bağdat Caddesi ve Etiler’e 15 dakika, Kozyatağı’na 11 dakika, Ümraniye Carrefour, IKEA ve Meydan alışveriş merkezlerine ise 3’er dakika mesafede yer alıyor.
Şehir kargaşasından uzakta, kaliteli bir hayat sürülebilecek güvenli bir yaşam alanı sunan ve butik olma özelliğine sahip bu projede 6 farklı tip villa bulunuyor. Checklife’da dubleks ve tripleks villalar 304 ile 550 m2 arasında değişen ölçülere sahip. Villalar 850 bin USD. – 1 milyon 500 bin USD. arasında fiyatlara sahip.
Checklife farkını görmek isteyenler www.checklife.com.tr’yi ziyaret edebilir ya da 0216 640 57 86 / 0216 640 57 85 no’lu telefon numaraları arayabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT