Online Bilet ile Yılbaşında Milli Piyango Biletini Kaybetme Derdine Son

Alışveriş Alışveriş Online Bilet ile Yılbaşında Milli Piyango Biletini Kaybetme Derdine Son

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Ara 31, 2010
Yılbaşında 35 milyon TL kazanma şansı, bilet kaybetme korkusu olmadan Bilyoner.com’da!

Online bilet ile yılbaşında Milli Piyango biletini kaybetme derdine son

Bir döneme damgasını vuran Türk filmleriyle sinemaseverlerin hafızasında iz bırakan piyango bileti kaybetme korkusu, online biletle son buluyor. Türkiye’nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com’da satılan her Milli Piyango bileti, bilet numarasına göre seçilip satın alındığından çalınma ya da kaybedilme tehlikesi yaşamıyor. Dahası bilete ikramiye çıkması halinde, ikramiye tutarı 24 saat içinde bilet sahibinin hesabına yükleniyor. Böylece bilet sahibinin “milyoner” olduğu, mahalle sakinlerince öğrenilmiyor ve hiç bilinmeyen akrabalar da ortaya çıkmıyor!

Bu yılbaşında 35 milyon TL kazanma şansı, hem de bilet kaybetme korkusu olmadan Bilyoner.com’da. Sadece Bilyoner.com’da satılan online Milli Piyango biletleri sayesinde, 1980’li yıllarda çekilen filmlere konu olan ve Türk halkının hafızasına kazınan “piyango biletini kaybetme korkusu” son buluyor. Bugüne dek dört kere büyük ikramiyenin çıktığı Bilyoner.com üzerinden satılan biletler, kaybolma ihtimali olmaması ve sahte çıkma tehlikesi taşımamasıyla piyangoseverlere büyük bir güven veriyor. Zira Bilyoner.com üzerinde satılan her bilet, bilet numarasına göre satın alan kişiye ayrılıyor ve Türkiye’de başka hiçbir kişi tarafından satın alınamıyor.

Yeni akrabalar ortaya çıkmıyor!
Dahası Bilyoner, kullanıcılara hem alacakları biletin numarasını belirleme hem de rastgele numara seçme imkanı da veriyor. Kullanıcılar Bilyoner.com üzerinden düz, çapraz, karışık 10’luk ya da 100’lük seriler halinde de Milli Piyango bileti, alabiliyor. Bilgisayar başından kolayca satın alınabilen Milli Piyango biletlerine çıkan ikramiyeler ise kullanıcıların hesabına yatırılarak, onları büyük bir zahmetten kurtarıyor. Böylece mahalleli piyango talihlisinin evine doluşmuyor ya da birden bire yeni akrabalar ortaya çıkmıyor! Bu yıl Milli Piyango’nun 31 Aralık 2010 tarihinde gerçekleşecek Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 35 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra toplam 190 milyon 405 bin TL ikramiye sahibini bulacak. En az 3, en fazla da 13 kişinin yeni yıla milyoner olarak girmesini sağlayacak olan biletlerin fiyatları ise şöyle: Tam bilet 32 TL, yarım bilet 16 TL ve çeyrek bilet de 8 TL.

Online biletlere 4 defa talih kuşu kondu
Satışa başlandığı günden beri toplam 3.742.950 adet biletin satıldığı Bilyoner.com, bu sene Yılbaşı Çekilişi’nde kurumsal işbirlikleriyle birlikte toplam 1 milyon bilet satmayı hedefliyor. Talih kuşu, son olarak Milli Piyango’nun 19 Eylül 2009 çekilişinde Bilyoner.com’un online biletlerine konmuştu. Bugüne dek dört kez online biletleri seçen talih kuşu, 9 Nisan 2007, 9 Şubat 2009, 29 Mayıs 2009 ve 19 Eylül 2009 tarihli çekilişlerde Bilyoner.com’da satılan biletlere konarak bilet sahiplerine büyük ikramiyeleri kazandırmıştı.

Tüm işlemlerin online ortamda ve yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleştiği Bilyoner.com’un, Milli Piyango’da talih kuşunu kovalayanlar tarafından bu yılbaşında da büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Her ayın 9, 19 ve 29’unda çekilen Milli Piyango biletlerini ve Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerini online olarak bilgisayar başından ya da cep telefonlarından kolayca satın almak için tek yapmak gereken Bilyoner.com’a ücretsiz üye olmak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT