Organize İşler Soundtrack`i Tüm Müzikmarketlerde!

Alışveriş Alışveriş Organize İşler Soundtrack`i Tüm Müzikmarketlerde!

Tarihler: 02 Ocak 2006 Pazartesi ~ 10 Ocak 2006 Salı

Firma: Organize İşler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2006 ~ Oca 10, 2006
FİLMLE AYNI ANDA MÜZİK ALBÜMÜ DE ORGANİZE !

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi ‘Organize İşler’in soundtrack albümü aynı gün müzik marketlerde…
Organize İşler albümü, Ozan Çolakoğlu ve Deniz Erdoğan’ın besteleri, Brooklyn Funk Essentials & Laço Tayfa sevilen parçaları, Hüsnü Şenlendirici’nin ‘Şina Nari’si, bizi çok eskilere götürecek aşina olduğumuz Everly Brother’s’ın ‘Bye Bye Love’ı, Anıl Savaş Kılıç feat. Emir & Doa’nın hiphop parçası ‘Hisset’ ile Nil Karaibrahimgil’in bu film için yazıp bestelediği ‘Organize İşler Bunlar’ şarkısından oluşuyor.

BKM ile Rh Pozitif Müzik Yapım ve Rh Pozitif Publishing işbirliği ile hazırlanan ‘Organize İşler’in müzik albümünde 20 farklı parça yer alıyor. Film için Nil Karaibrahimgil’in sözlerini yazdığı ‘Organize İşler Bunlar’ isimli parçaya bir klip de ‘organize’ edildi.

Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde çekilen klibin kamera arkası birbirinden deneyimli isimleri ağırladı. Klibin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu yaparken, Suzan Kardeş saç ve makyaj tasarımını Çağrı Türkkan da kurgusunu üstlendi.

Klipte, hikayenin esas kızı Nil Karaibrahimgil ile Süpermen Samet’i, filmdeki gibi organize bir maceranın içinde izliyoruz. Bir gecede çekilen klip, İstanbul’un en soğuk gecelerinden birine denk gelince, Çevik ve Karaibrahimgil zor anlar yaşadılar... Ama ortaya eğlenceli bir macera çıktı...

Parça sıralaması:
1. Jenerik Müziği (Kafa Açma) 2. Organize İşler Bunlar - Nil Karaibrahimgil 3. Müslüm’e Gidiş – Ozan Çolakoğlu 4. Magick Karpet Ride - Brooklyn Funk Essentials featuring Laço Tayfa 5. Ska Ka-Bop - Brooklyn Funk Essentials featuring Laço Tayfa 6. Pireli Sirto - Salih Nazım Peker 7. Şina Nari - Hüsnü Şenlendirici 8. In The Buzzbag - Brooklyn Funk Essentials featuring Laço Tayfa 9. Selling Out - Brooklyn Funk Essentials featuring Laço Tayfa 10. Dayak – Ozan Çolakoğlu 11. Hisset featuring Emir & Doa 12. Disco - Ozan Çolakoğlu 13. Hurdacı - Ozan Çolakoğlu 14. Hicaz Şarkı - Deniz Erdoğan 15. Nergis Ayışığı - Ozan Çolakoğlu 16. Nazlı & Samet - Ozan Çolakoğlu17. Keep It Together - Brooklyn Funk Essentials featuring Laço Tayfa 18. Casino - Ozan Çolakoğlu 19. Bye Bye Love – The Everly Brothers 20. Organize İşler Bunlar (Enstrümantal) - Nil Karaibrahimgil

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT