Oruç Tutarken Vücudunuza Destek Olun!

Alışveriş Alışveriş Oruç Tutarken Vücudunuza Destek Olun!

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Laboratoire Physcience

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
Laboratoire Physcience ürünleri ile ramazan ayı boyunca da vücudunuza destek olun...
ORUÇ TUTARKEN VÜCUDUNUZA DESTEK OLUN !
Fransa’nın en ünlü bitkisel besin takviyesi markası Laboratoire Physcience, “Pectiligne”, “Excess Pill Calblocker”, “Success” ve “Water Pill” ürünleri ile oruç tutan kişilere vücut sağlıkları için destek oluyor...

Oruç tutulan dönemde vücudun rutin düzenindeki değişiklikler nedeniyle yaşanılan zorluklara yönelik kullanılabilecek LP besin takviyeleri, vücuda hiçbir zarar vermemesi ve tamamen doğal olması nedeniyle tercih ediliyor.

Ürünlerin oruç tutulan ramazan ayı döneminde kullanımı konusunda LP yetkilileri, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz’a danıştı. Sayın Beyaz, bu tür destek ürünlerinin oruç tutulmadığı saatlerde kullanımının dinimiz açısından hiç bir sakıncası olmadığını, oruç tutmanın bir ibadet olduğunu, vücudu zorlamak olmadığını vurguladı.

Ramazan ayı boyunca rahatlıkla kullanılabilecek olan Pectiligne, lifli yapısı sayesinde su ile beraber tüketilerek, mide çeperinde jel oluşturup tokluk hissi veriyor. İçeriğindeki elma pektini doğal lif yapısı nedeniyle büyük oranda suyu emen Pectiligne, açlık kan şekerini düzenliyor, bağırsak hareketlerinde iyileşme sağlıyor.

Bu dönemde sık karşılaşılan şişkinlik ve ödem sorunlarını ortadan kaldırmaya destek olan Water Pill diğer tercihler arasında yer alıyor. Water Pill’in içeriğinde fazla suyun atılımı için süpürge otu kuru özü, ayrık otu kökü özü, kuşkonmaz kuru kökü özü, yabani hindiba yaprağı kuru özü, kiraz sapı kuru özü, hücrelerin filtre edilmesi için yeşil çay, deniz kristi tozu ve şişkinlik hissinin azaltılması için papatya kuru özü, dişbudak yaprağı özü bulunuyor.

Ayrıca LP ürünleri arasında yer alan içeriğindeki hurma yağı, olibra kompleksi ve yulaf özü ile dikkat çeken, doygunluk hormonu uyararak acıkmayı azaltan Success 10/10 oruç tutanlara kolaylık sağlıyor. Yapılan klinik çalışma sonucunda; ilk saatten itibaren Açlık Hissinde %41, birinci günden itibaren de kalori alımında %44 azalma sağlayan “Success 10/10”in, minimum 10 günlük kür olarak günde 2 doz içilerek kullanılması öneriliyor. Success, yemeğin, yoğurdun, salatanın, kahvenin üzerine dökülerek kolayca kullanılabiliyor.

Ramazan ayında alınan fazla kaloriler için de destek olan LP’nin Excess Pill Calblocker ürünü, içeriğinde yer alan adaçayı yaprağı özü, soğan özü, Karaman kimyonu, melisa çiçeği, fesleğen, nane, anason ve melek otu ile yüzde 35 oranında yağ emiliminde etkili oluyor.

Önerilen kullanım şekilleri:
“Pectiligne”in bir büyük bardak su ile her yemekten minimum 15 dakika önce, öğlen ve akşam 1 veya 2 kare alınması öneriliyor. Özellikle sabah-öğlen ve öğlen-akşam arasındaki ara öğünlerde, kan şekeri düşüklüğü hissedildiğinde veya canınız tatlı yemek istediğinde 1 veya 2 kare alınız ve ardından bir büyük bardak su içiniz.

“Excess Pill Calblocker” rejim yapanlar için en çok yemek yenilen iki öğünden, 10 veya 15 dakika önce 2 tablet alınıyor. Formunu korumak isteyenler ise, bol kalorili bir yemek öncesi, yağ emilimini azaltmak için bu üründen 2 tablet almaları öneriliyor.

“Water Pill”, sabah kahvaltısı sırasında büyük bir bardak su ile günde 1 tablet alınabiliyor. En az 1 ay kullanılması öneriliyor.

“Success 10/10” minimum 10 günlük kür olarak, kahvaltı ve öğle yemeği öncesi veya sırasında, günde 2 doz içerek veya yemeğin, yoğurdun, salatanın, kahvenin üzerine dökerek kullanılması öneriliyor.

Fiyatlar:
“Pectiligne”nin perakende satış fiyatı, 45 YTL.
“Excess Pill Calblocker”ın perakende satış fiyatı, 67.5 YTL.
“Water Pill”in perakende satış fiyatı, 45 YTL.
“Success 10/10”in perakende satış fiyatı, 80 YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT