Othello`dan Kışa Hazırlık Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Othello`dan Kışa Hazırlık Kampanyası

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi

Firma: Othello

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 22, 2008
Tüm Koçtaş’larda OTHELLO Verde kaz tüyü yorgan alana, Eko kaz tüyü yastık bedava!
OTHELLO’DAN KIŞA HAZIRLIK KAMPANYASI

Her zevke ve bütçeye uygun kaz tüyü yastık ve yorganlarıyla öne çıkan OTHELLO, çok kazançlı bir kampanyaya imza atıyor. OTHELLO’dan kış soğuklarında ısıtacak bu kampanyayı kaçırmamak için acele edin!

Uykuda doğallığın, sağlığın, kalitenin simgesi kaz tüyünü yastık ve yorganlarında kullanan OTHELLO, uygun fiyatı ve avantajlı kampanyalarıyla öne çıkmaya devam ediyor. OTHELLO’nun “kışa hazırlık kampanyası” ile tek kişilik Verde yorgan alana bir adet Eko yastık; çift kişilik Verde yorgan alana iki adet Eko yastık hediye ediliyor. Tüm Koçtaş mağazalarında Ekim ayı sonuna kadar devam edecek bu kampanya ile OTHELLO’nun girmediği yatak odası kalmayacak.

Hekes için kaz tüyünün markası Othello…
Doğal ve kaliteli bir uyku için en ideal uyku ortamlarını oluşturmak kaz tüyü ürünler ile mümkün oluyor. Artık kaz tüyü ürünlere ulaşmak uzak değil. Evinizin her şeyi için gittiğiniz Koçtaş’lardan Othello’nuzu almayı unutmayın. Kaliteyi ekonomik fiyatlarla buluşturan Othello markalı kaz tüyü yastık ve yorganlar ile kış hazırlıklarınızı tamamlayın.

Ülkemizde uyku kültürünün öncü ismi MAYA TEKSTİL’in OTHELLO markalı kaz tüyü yastık ve yorganları, doğal ısı ortamıyla vücudu soğuk kış gecelerinde koruyor. Hafifliği kadar esnekliği ile de öne çıkan Verde yorgan ve Eko yastık, uyku sürelerinin daha verimli geçmesini sağlıyor. Vücudun bir taraftan ısınırken, diğer taraftan da terlemesini engelleyen kaz tüyü gece boyu vücut ısısını dengeliyor. Son derece hijyenik bir uyku malzemesi olan kaz tüyü, uzun ömürlü bir malzeme olması nedeniyle de tercih ediliyor. Kaz tüyü, kullanıldığı ürünlere verdiği estetik görünümün yanı sıra, hareket kolaylığı sağlaması ile de yastık ve yorgan için çok kullanışlı kabul ediliyor.

OTHELLO’nun kışa hazırlık kampanyası kapsamındaki Verde yorgan ve Eko yastıklar ile diğer OTHELLO ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT