Othello Medimobile Bayram Tatilinizin Vazgeçilmezi Olacak

Alışveriş Alışveriş Othello Medimobile Bayram Tatilinizin Vazgeçilmezi Olacak

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 09 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Maya Tekstil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Kas 9, 2011

Türkiye’nin uyku ürünleri konusunda öncü ismi MAYA TEKSTİL, Othello Medimobile ile bayram tatilinde sağlığına dikkat edenleri yalnız bırakmıyor. Seyahat esnasında uyku süresince boyun ve omuz bölgesinde oluşan boşlukları dolduran ve destekleyen Othello Medimobile, tatil çantanızın vazgeçilmezi olacak.

Bayram tatiline sayılı günler kala herkesi tatil telaşı sarmaya başladı. Kışın ilk günlerine denk gelen bayram tatilini evde geçirmek istemeyenler planlarını çoktan yaptılar. Geriye kalan bavulları hazırlamak ve yola çıkmak. Ancak tatile giderken sağlığımızdan ödün vermemek ve uzun yolculuklarda oluşabilecek rahatsızlıklara karşı önlem almak gerekiyor. Türkiye’nin uyku ürünleri konusunda öncü ismi MAYA TEKSTİL, Othello Medimobile ile bayram tatilinde de sağlığına dikkat edenleri yalnız bırakmıyor.

Tatil yolculuklarının uzun bir bölümünü yolda geçirenlerin sıkça karşılaştığı bir sorundur boyun ve bel ağrıları. Memory foam teknolojisi ile üretilen Othello Medimobile, vücut ısısı ile ağırlığına göre şekil alarak, seyahat esnasında uyku süresince boyun ve omuz bölgesinde oluşan boşlukları tam olarak destekliyor. Memory foam teknolojisi sayesinde basıncı en aza indirerek kan dolaşımının düzenlenmesine ve eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca seyahat esnasında boyun bölgesindeki ağrıları engelleyerek doğal bir masaj uygular. Kan dolaşımının dengeli akışkanlığını sağlayarak rahat bir dinlenme sağlar.

Othello Medimobile yastığın perakende satış fiyatı: 34 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT