Otomobil Tutkunları Saturn Car Hi-Fi Show’da Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Otomobil Tutkunları Saturn Car Hi-Fi Show’da Buluşuyor

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 17 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Tem 17, 2011

Saturn Forum İstanbul’da Car Hi-Fi Show!

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla tüketicilerine seslenen İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn, tüm otomobil tutkunlarını, 17 Temmuz 2011 Pazar günü gerçekleşecek Car Hi-Fi Show etkinliği için Saturn Forum İstanbul mağazasına davet ediyor.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alan, Saturn Forum İstanbul mağazasında gerçekleşecek Car Hi-Fi Show’da, modifiye araçlar ve önde gelen markaların şov araçları, İstanbullu otomobil tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Sınırsız eğlence, aralıksız müzik ve muhteşem görsel showlar ile renklenecek etkinlikte, herkesi çok özel sürprizler ve hediyeler bekliyor olacak.

Herkesin katılımına açık, özel aktivitelerle gün boyu devam edecek Car Hi-Fi Show etkinliği, 17 Temmuz Pazar günü Saturn Forum İstanbul’a gelen otomobil tutkunlarına bol eğlence ve heyecan vadediyor.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 230’dan fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlıyor.

Saturn mağazaları hakkında detaylı bilgiye ve mağaza adres bilgisine, www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT