Outdoor Tutkunlarına Columbia’dan Özel Fiyatlar

Alışveriş Alışveriş Outdoor Tutkunlarına Columbia’dan Özel Fiyatlar

Tarihler: 21 Ağustos 2009 Cuma ~ 21 Eylül 2009 Pazartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2009 ~ Eyl 21, 2009
Outdoor Tutkunlarına Columbia’dan Özel Fiyatlar

Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, ilkbahar yaz sezonu ürünlerinde % 25 indirime girdi. Columbia, yaz aylarının enerjisini performans ve teknoloji ile birleştiren ürünlerini indirimli olarak satışa sunuyor.

Outdoor giyimi ve ayakkabılarının lider markası Columbia, fonksiyonel kumaşları, ve sunduğu teknolojilerin yanı sıra, farklı renk seçenekleri ile enerjik ve gün boyu konfor sağlayan bir koleksiyona sahip.

Columbia 2009 Yaz koleksiyonunda, hem outdoor hemde şehir yaşamında kolaylıkla kullanabileceğiniz özel bir koleksiyon sunuyor. Columbia’nın yaz koleksiyonunda yer alan ürünler, giyimde güneşin zararlı ışınlarından sizi koruyan OMNI-SHADE; su geçirmeyen/nefes alabilen OMNI-TECH kumaş teknolojilerini sunarken ayakkabıda hafif ve darbe emici taban özelliği öne çıkan TECHLITE teknolojileri ile outdoor keyfini herkesin yaşamasını sağlıyor.

Koleksiyonun en teknik ve en üst gurubu olan Titanium ürünleri dışında tüm ürünlerinde indirime giren Columbia hakkında daha fazla bilgi almak için www.columbia.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT