Outdoor Tutkunu Şehirliler İçin Columbia’dan Özel Bir Koleksiyon : Travel

Alışveriş Alışveriş Outdoor Tutkunu Şehirliler İçin Columbia’dan Özel Bir Koleksiyon : Travel

Tarihler: 21 Nisan 2010 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2010 Cuma

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2010 ~ May 21, 2010

Şehirde yaşayan ancak outdoor tutkusunu hayatının her anına yansıtanlar için özel olarak oluşturulan Columbia Travel koleksiyonu, işlevselliği ve modayı aynı anda sunuyor.

Travel/ ERKEK
Travel koleksiyonu, kent sınırları içinde dış koşullara meydan okumayı seven outdoor tutkunu erkeklerin çizgilerini taşıyor. Ürünlerin hepsi de kentli outdoor aktivitelerinden vazgeçmeyen erkeklerin modern ruhlarına ve stilde pratiklik arayan seçiciliklerine hitap ediyor.

Mont, gömlek, t-shirt, bermuda, pantolon ve ayakkabıdan oluşan koleksiyonda kahverengi, haki, gri, kırmızı, mavi ve siyah renkler dikkat çekiyor. Gömlek ve t-shirtler sezon modası ekose ve çizgili desenlerden oluşuyor.

Travel/BAYAN
Şık ve kalitenin birleştiği bu koleksiyon kullanımı kolay seyahat giysilerinden oluşuyor. Zarif beden konturları ve yalın çizgilerle tamamlanan streç kumaşlar uzun seyahatlerde rahatlık ve yüksek performans sunarken, bahar tazeliğinde renkler modern bir tarzı simgeliyor.

Kısa ve uzun kollu gömlek, ayakkabı, babet, sandalet, bermuda ve pantolondan oluşan bayan grubu yeşil, kırmızı, mavi gibi sezona enerji veren renklerin yanı sıra taba, beyaz, kahverengi, gri gibi klasik renk alternatifleri sunuyor.

Hem şehrin içinde hem de dışında olmak isteyenler için hazırlanmış çok özel bir koleksiyon…

“Orijinal Columbia ürünlerini Asports ve Columbia Mağazaları, Yetkili Bayiler ve www.asports.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT