Paradise AVM Açıldı!

Alışveriş Alışveriş Paradise AVM Açıldı!

Tarihler: 03 Nisan 2006 Pazartesi ~ 10 Nisan 2006 Pazartesi

Firma: Paradise AVM

Adres: Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:26 Gürpınar Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2006 ~ Nis 10, 2006
PARADISE EĞLENCE VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI
Beylikdüzü, Beykent’te, alışveriş ve eğlence sektörüne yepyeni bir heyacan getirecek olan Paradise Alışveriş ve Eğlence Merkezi 24 Mart 2006 Cuma günü muhteşem bir organizasyonla açıldı.

ÇÖZÜM PROJELERİNİN UYGULANDIĞI BÖLGE PARADISE AVM
Hızla büyüyen çevre ve ekonomik göstergeleri göz ardı etmeyen yatırımcı firma YEŞİLKENT İNŞAAT, çevrenin gelişim aşamalarında yerini almış olmanın bilinci ile her tür ihtiyaca cevap verebilecek bir alışveriş merkezini bölgeye kazandırmak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış, tüketici ve yatırımcıyı konforlu bir ortamda buluşturarak, yeni iş alanları ile ülke şehir ve bölge kalkınmasında kendi payına düşen görevini tamamlamıştır.
· (E5) karayoluna 2 dakika, TEM otoyoluna 6 dakika, Büyükçekmece deniz otobüsüne 5 dakikalık mesafede olması konumu ile İstanbul`un ulaşım sorununu,
· 2 katlı otoparkı ile park sorununu çözen, 18.200m2 alana yayılan, akıllı bina Paradise AVM, gerçekleşen projeler arasında yerini almış durumda.
Merkezi sistem ısıtma – soğutma, yürüyen merdivenleri, jenaratör, otomatik yangın söndürme (spring) ve bina kontrol sistemleri ile Paradise AVM bölgeye alışveriş, eğlence ve dinlenme zevkini sunmak üzere inşa edilmiştir. Marketten eczaneye, beyaz eşyadan ayakkabıya, kozmetik, aksesuar, ev dekorasyon mağazalarından, cafe-restaurant ve sinemaları ile tüm markaları bölgeye taşımakla PARADISE AVM, hedeflediği projesini gerçekleştirmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT